Willemstad Jan Thiel Beach

Willemstad Jan Thiel Beach AUTOVERHUUR

adres

Jan Thiel Baai z/n, Willemstad

GDS-Code: CUR

Openingstijden

MA - VR:

10:00 - 13:00

ZA:

10:00 - 12:00

Extra informatie

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Willemstad Jan Thiel Beach

Wat maakt Willemstad Jan Thiel Beach zo speciaal?

Handige locatie:

Je vindt de vestiging gemakkelijk op het Papagayo Beach Resort.

Flexibele betaaloptie:

Annuleer kosteloos als je kiest om later te betalen.

Nieuwe auto’s:

Alle huurauto’s zijn gemiddeld niet ouder dan 3 maanden.

Voordelig luxe:

Huurauto’s van topmerken die binnen jouw budget passen.

Willemstad Jan Thiel Beach Autoverhuur

Ontdek het prachtig Caribisch eiland met een huurauto van SIXT. Met Willemstad Jan Thiel Beach Autoverhuur ontdek je geheel Curaçao in comfort in één van de vele voertuigcategorieën van SIXT. Kies bijvoorbeeld uit een Compact, Economy, Cabrio of Personenbusje. Met je huurauto is alles op het eiland binnen handbereik en met boekbare extra’s is jouw huurauto klaar voor jouw zonvakantie. Zo kies je bijvoorbeeld voor een kinderstoeltje, extra dekking of extra bestuurder. SIXT zorgt er dan voor dat jouw huurauto aan al jouw eisen voldoet. Ontdek de mogelijkheden met SIXT vandaag nog.

Willemstad Jan Thiel Beach Autoverhuur

SIXT vestiging op Willemstad Jan Thiel Beach

Geniet van compleet luxe en comfort met een huurauto van Willemstad Jan Thiel Beach Autoverhuur. De vestiging is ongeveer 30 minuten verwijderd van Hato Internationale Luchthaven (CUR). Tevens is Willemstad 15 minuten rijden vanaf de vestiging. SIXT biedt een Meet&Greet service waarbij je op het Jan Thiel strand wordt opgehaald en naar het kantoor wordt gebracht om jouw huurauto op te halen. Doordeweeks kan je de huurauto terugbrengen bij de Fokkerweg. In het weekend breng je de huurauto terug bij het Sunscape Curacao Beach Resort. Een shuttle brengt je weer terug naar het Meet&Greet punt.

Ontdek Willemstad met jouw huurauto

Op het Caribisch eiland geniet je niet alleen van zon, zee en strand maar is de geschiedenis en cultuur van het eiland ook zeker de moeite waard om te ontdekken. Bezoek bijvoorbeeld het Kura Hulanda museum in Otrobanda. Bewonder de beroemde kleurrijke huisjes op de Handelskade. Natuurlijk is het strand ook zeker niet te missen op eiland en is Playa Lagun wellicht een goed begin.