Auto huren in Willemstad

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Onze diensten vanaf Willemstad

SIXT diensten in Willemstad

SIXT diensten in Willemstad

Huur een auto in Willemstad bij SIXT en kies zelf hoelang jij gebruik wilt maken van onze diensten. Je kunt bij ons terecht voor eendagshuur tot aan langetermijnverhuur wanneer je van plan bent om dit prachtige eiland niet te verlaten. Aan jou de keuze wat voor een auto jouw voorkeur heeft. Ga je liever voor een Compact model die je overal kunt parkeren of maak je de blits in een Luxe model? Een ding is zeker: met onze dekkingspakketten ga jij veilig de weg op en hoef je je nergens zorgen over te maken.
Wat te doen in Willemstad

Wat te doen in Willemstad

We kennen Willemstad van de kleurrijke huisjes die een lach op je gezicht brengen. Naast het bezoeken van deze raden we je aan eens te kijken bij de Sha Caprileskade. Op deze drijvende markt scoor je dagelijks verse groenten en fruit. Pak de auto ook eens naar villa Maria in de wijk Punda waar je het maritiem museum vindt. Hier leer je alles over de geschiedenis van de West-Indische Compagnie.
Wat te doen in Willemstad in de zomer

Wat te doen in Willemstad in de zomer

In de zomer barst het eiland van de energie. Huur een auto in Willemstad om van baai naar baai te rijden. Deze zijn daadwerkelijk idyllisch. Ga snorkelen met schildpadden op Playa Grandi, geniet van de rust op Playa Lagun of ga voor een drankje op Playa Port Marie. Dit is een ietwat meer toeristisch strand, net zoals Jan Thiel Baai die je zeker niet mag missen.
Huur een auto in Willemstad met SIXT

Huur een auto in Willemstad met SIXT

Optimaal genieten van al het moois wat Curacao te bieden heeft doe je door een auto te huren bij SIXT. Als jij op zoek bent naar een mooie huurauto tegen een betaalbare prijs moet je bij ons zijn. Met onze wereldwijde ervaring en 24/7 klantenservice bieden wij jou al het comfort dat je nodig hebt om van jouw reis te kunnen genieten. In Willemstad vind je ons op verschillende huurlocaties. Zo zitten we in het centrum, maar ook dichtbij de mooiste stranden. Genieten van het zonnige eiland doe je in een Cabrio of vanuit het comfort van een SUV.
Show more

Handige weetjes voor huren in Willemstad

Baby- en kinderstoeltjes:

Bij ons ga je ook met kinderen veilig op stap. Je huurt bij ons in Willemstad gemakkelijk een baby- of kinderstoeltje bij voor jou kleine vriend.

One-way huur:

One-way huur is op Curacao onder bepaalde voorwaarden toegestaan en is daarnaast afhankelijk van het tarief.

Autoverhuur onder 25 jaar in:

De minimumleeftijd om een auto te huren in Willemstad is 23 jaar. Aan bestuurders onder 25 jaar wordt een toeslag in rekening gebracht.

Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Willemstad

Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Willemstad?
Wat heb ik nodig om een auto te huren in Willemstad?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Willemstad?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Willemstad?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?