Sofia

Sofia auto huren

Of je nu Sofia bezoekt omwille van de Alexander Nevski-kathedraal, de kerk van Sint Joris of het Nationaal Archeologisch Museum van Sofia, de hoofdstad van Bulgarije zal je altijd met verstomming doen slaan. De stad biedt ontelbaar veel prachtige verborgen kantjes aan en als je die op je eigen manier wilt ontdekken, gebruik dan de SIXT Sofia auto huren optie. Bij ons kun je namelijk terecht voor een compacte auto waarmee je tijdens een solo trip doorheen de smalle straten van de stad kunt rijden, en een cabrio waarmee je de kleurrijke street art kunt bezichtigen. Wij hebben verschillende vestigingen doorheen de stad en daardoor kun je snel en gemakkelijk je perfect vakantievoertuig huren.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Sofia

Als je het meest optimale voertuig wilt bekomen, huur een auto in Sofia bij SIXT. Naast de compacte en cabrio, hebben wij ook nog andere voertuigen uit categorieën zoals economy, SUV, personenbus, sedan, bestelbus en luxe & Sportmodellen. Verken je Sofia voor de eerste keer? Voeg dan een extra navigatiesysteem toe, net zoals een extra bestuurder en kinderstoelen. Of je nu in deze schitterende stad op vakantie bent voor een weekend of een langere periode, je kunt je voertuig huren voor zolang je wilt. Wij hebben langetermijn verhuur,  weekendverhuur, wekelijks verhuur en eendagshuur beschikbaar.

SIXT diensten in Sofia

Handige tips bij het bezoek aan Sofia

Maak je auto compleet met onze boekbare extra's:

Optimaliseer je auto dankzij kinderstoelen, GPS-systeem en de extra bestuurder mogelijkheid. Je bekomt bij ons ook gerust de nodige dekkingspakketten.

Autoverhuur zonder creditcard in Sofia:

Huur een auto in Sofia bij SIXT met je creditcard. Wij zullen geen extra kosten aanrekenen en dit is omdat wij geen cash of andere bankkaarten aanvaarden.

One-way huur:

Als je bij ons een vakantieauto huurt, dan weet je op voorhand waaraan je je kunt verwachten. Alle huurvoorwaarden worden op voorhand vastgesteld en er komen nooit verborgen kosten bij.

Wat te doen in Sofia?

Sofia staat al jaar en dag bekend omwille van de eersterangse architectuur en daar is de Sveta Petka Kerk het perfecte bewijs van. In deze gouden tempel kom je volledig tot rust dankzij de serene sfeer en de relatief strakke afwerking. Na het bezoek aan deze kerk moet je zeker de nabijgelegen winkeltjes bezoeken, net zoals de antiekmarkt nabij de Alexander Nevski Kathedraal.

Wat te doen in Sofia tijdens de winter?

Zelfs in de winter valt er enorm veel te beleven in Sofia. Zo staan de leukste musea van Sofia zoals Het Nationaal Historisch Museum en Het Natuurhistorisch Museum op je te wachten waar oogverblindende natuur en geschiedenis tot leven komen. Bezoek je Sofia met je familie? Dan is het National Polytechnical Museum over de leukste voorwerpen ter wereld zeker iets voor jullie.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties