airport generic 29
Sofia Luchthaven T2

Sofia Luchthaven T2 AUTOVERHUUR

adres

T2 - Sofia Airport, 1000 Sofia

GDS-Code: SOF

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

08:00 - 23:30

Vakanties:

08:00 - 23:30

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Sofia Luchthaven T2

Auto huren Sofia luchthaven International

Reist u naar Bulgarije? Overweeg dan om auto te huren bij Sofia luchthaven International (SOR), waarmee u zich comfortabel kunt verplaatsen. Dankzij Sixt autoverhuur bent u niet afhankelijk van het openbaar vervoer dat geen rechtstreekse verbindingen onderhoudt met het vliegveld. U vindt ons filiaal direct in de aankomsthal van de Sofia luchthaven International, waar u een huurauto kunt vinden, die volledig afgestemd is op uw wensen en behoeften. Van een kleine personenwagen om op uw gemak de Bulgaarse hoofdstad samen met uw gezin te verkennen tot een cabrio of SUV voor de avontuurlijke reiziger, bij Sixt vindt u de meest uiteenlopende modellen.

airport generic 29
Bekijk meer Bekijk minder
man driving rain

Goedkoop auto huren Sofia luchthaven International

Dankzij onze autoverhuur heeft u de mogelijkheid om zowel vooraf als ter plekke een huurauto te reserveren. Voor reserveringen vooraf gemaakt geldt dat we slechts de geboekte voertuigcategorie kunnen garanderen, niet een specifieke auto. Heeft u vooraf een auto gereserveerd dan kunt u deze 24 uur per dag ophalen en achterlaten bij onze vestiging op de Sofia luchthaven International. Natuurlijk kunt u ook na aankomst op de luchthaven besluiten om Bulgarije op uw gemak te verkennen door een auto te huren bij Sixt autoverhuur.

couple paddle lake sunset

Met een huurauto de omgeving van Sofia verkennen

Sofia is de hoofdstad van Bulgarije en biedt talloze bezienswaardigheden voor jong en oud, waaronder de kerk van Bojana en de synagoge van Sofia. Het centrum van de stad ligt op ongeveer 10 kilometer verwijderd van het vliegveld. Op ongeveer 40 kilometer vanaf de Sofia luchthaven International ligt Pernik, waar het Nationale Historisch Museum en de goed bewaarde Boeddhistische tempel Bankya bezocht kunnen worden. Dacien behoort tot de oudste regio's van het land en is makkelijk bereikbaar met een van onze comfortabele Sixt auto's.