Sofia/Radisson Blu Hotel

Sofia/Radisson Blu Hotel AUTOVERHUUR

adres

127 Georgi S Rakovski, 1000 Sofia

GDS-Code: SOF

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - VR:

09:00 - 18:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Wat maakt de Sofia/Radisson Blu Hotel autoverhuur speciaal?

Flexibiliteit:

Je kunt je huurauto 24 uur op 24 terugbrengen, op aanvraag.

Ruim aanbod:

Onze auto’s uit diverse categorieën zijn ongeveer drie maanden oud.

Centrale locatie:

Onze vestiging ligt nabij luchthavens, stations en bushaltes.

Klantvriendelijkheid:

De medewerkers helpen je o.a. met de kosteloze annulering.

Sofia/Radisson Blu Hotel autoverhuur

Toegekomen in Sofia en klaar om de stad te verkennen? Gebruik de Sofia/Radisson Blu Hotel Autoverhuur. De Radisson Blue hotel is centraal gelegen en je geraakt met de auto overal zeer snel. Bij SIXT vind je voertuigen uit categorieën zoals economy, compact, sedan, bestelbusje, SUV, cabrio, personenbusje, luxe & sportmodellen. Blijf je in het centrum? Kies voor een wendbare, compacte auto. Naar het afgelegen Vitosha natuurpark rijden? Ga voor een sedan. Welk model je kiest, boek zeker extra’s zoals een navigatiesysteem, extra bestuurder en kinderstoelen om je auto en vakantie compleet te maken.

Sofia/Radisson Blu Hotel autoverhuur

SIXT vestiging Sofia/Radisson Blu Hotel

De SIXT branche is enorm centraal gelegen en of je nu met het vliegtuig, trein of bus toekomt, wij zijn altijd gemakkelijk bereikbaar. Kom je toe op de luchthaven? Rij dan in Westelijke richting naar het centrum voor ongeveer zes kilometer. Je kunt ook gerust de metro nemen want Metrolijn 2 verbindt de luchthaven met het centrum? Het belangrijkste treinstation en het busstation liggen vlak naast elkaar en van daaruit zijn het centrum en de SIXT vestiging voor je Sofia/Radisson Blu Hotel autoverhuur zeer gemakkelijk te bereiken dankzij Metrolijn 2.

Ontdek Sofia met je huurauto

Er valt steeds wat te beleven in Sofia! Wat je zeker moet bezoek is de Alexander Nevski Kathedraal dat opgericht werd ter ere van de Russische soldaten. Dankzij zijn 3170 m² oppervlakte laat het een impressionante indruk na. Een liefde voor cultuur? Beleef dan een concert in de Bulgaria Hall of wandel doorheen het National Museum of Natural History, beide gelegen op korte afstand van onze branche.