airport generic 13
airport generic 30
Autoverhuur

Sofia Luchthaven T1

Sofia Luchthaven T1

Sofia Luchthaven T1 AUTOVERHUUR

adres

T1 - Sofia Airport, 1000 Sofia


Telefoon: +359-29459276

GDS-Code: SOF

Openingstijden

MA - ZO:

08:00 - 23:30

Vakanties:

08:00 - 23:30

Kaart

Nabijgelegen locaties

Een prima auto huren bij Sofia Luchthaven

In de prachtige Bulgaarse hoofdstad Sofia valt veel te zien en te beleven. Zeker wanneer u bij uw bezoek de beschikking heeft over een goede huurauto van Sixt autoverhuur. Op deze wijze reist u nog comfortabeler en sneller naar de diverse fraaie locaties in en rond de stad met z'n fraaie monumenten en andere bezienswaardigheden als de beroemde Alexander Nevski-kathedraal, het Nationaal Historisch Museum en de prachtige dierentuin. Wanneer u vanaf Sofia Luchthaven alleen, met uw gezin, vrienden of collega's door Sofia reist in een passende personenauto, stationwagen, cabriolet, sportauto of een exclusief zakelijk model, dan is een belangrijk deel van uw verblijf goed geregeld!

airport generic 13
Bekijk meer Bekijk minder
car sunset trip

Goedkoop een perfecte auto huren bij Sixt!

De Sixt autoverhuur in Sofia beschikt over een actueel assortiment auto's in alle segmenten. Als u een auto wilt reserveren op Sofia Luchthaven, dan heeft u volop keuze uit diverse exemplaren die technisch en optisch in absolute topconditie verkeren. Goedkoop een auto huren Sofia Luchthaven is bij onze autoverhuur zo geregeld via de gebruiksvriendelijke website, een handige app voor uw smartphone, telefonisch of natuurlijk gewoon op de locatie zelf. Bij ons betaalt u geen cent teveel voor een bij uw wensen en eisen passende auto waarmee u zorgeloos kilometers kunt maken!

car mirror girl road coast

Altijd succesvol bij Sixt

Of u nu kiest voor een benzineauto, een robuuste diesel, een handgeschakelde huurauto of een model met een automaat, u kunt er altijd van op aan dat u bij onze autoverhuur een succesvolle keuze maakt waaraan u veel plezier zult beleven. Daarnaast kunt u bij al onze auto's ook nog eens gebruik maken van handige extra's waardoor u uw verblijf in Sofia nog aangenamer maakt. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een veilig kinderzitje en een modern navigatiesysteem. Zo compleet en betaalbaar maakt een auto huren wel zeer aantrekkelijk!