Prijs weergeven

Bestelbus en vrachtwagen huren Dordrecht

Gaat u binnenkort verhuizen in of in de buurt van Dordrecht wonen en wilt u dat gaan doen met een gehuurd busje? Wacht dan niet langer en kijk wat wij bij Sixt voor u kunnen doen. Sixt heeft afhaalpunten in Dordrecht omgeving waar u het busje kunt komen ophalen en waar u het busje terug kunt brengen.

 

 

Bestelbus en vrachtwagen huren bij Sixt

Naast de bestelbus, hebben we ook personenbussen te huur. De personenbus kunt u huren voor 5, 7 en 9 personen. Op deze manier kunt u gemakkelijk en goedkoop meerdere mensen vervoeren. Een busje huren doet u snel en voordelig bij Sixt autoverhuur in Dordrecht omgeving!

Busje huren: Categorie A

Busje huren

Bus huren: Categorie V

Bus huren

Bestelbus huren: Categorie S

Bestelbus huren

Vrachtwagen huren: Categorie W

Vrachtwagen huren

De bestelbussen van Sixt zijn groot en ruim en zijn daarom absoluut geschikt voor verhuizen of anderszins voor vervoer van grote hoeveelheden spullen. We hebben zelfs vrachtwagens tot onze beschikking. Het laadvermogen van de busjes van Sixt maakt een verhuizing in Dordrecht en ook in heel Nederland of zelfs het buitenland efficiënt en goedkoop.

 

 

Bus huren: de voordelen

Een busje huren in Dordrecht omgeving is zeker geen slecht idee voor de mensen die hun kosten willen drukken tijdens de verhuizing, want bij Sixt zijn de prijzen van een busje huren laag en dat maakt een busje huren relatief goedkoop. Een ander voordeel van een bestelbus huren bij Sixt zijn de vele vestigingen van Sixt - deze maken het mogelijk om dicht bij u in de buurt een busje te komen ophalen en het ook dichtbij weer af te komen leveren. Het tweede voordeel is dus de bereikbaarheid. Een derde voordeel van een busje huren is het vervoersmiddel zelf. Zoals gezegd hebben de bestelbussen een grote laadruimte en veel comfort voor hen die het gehuurde busje besturen. Bij Sixt krijgt u altijd een schone en nieuwe bus. Daarnaast is een busje veel wendbaarder dan bijvoorbeeld een vrachtwagen. Dit kan een voordeel zijn bij een verhuizing in een smalle straat. Daarnaast verbruikt een gehuurd busje minder brandstof dan bijvoorbeeld een verhuisvrachtwagen en is het dus goedkoper. Mocht u toch veel spullen moeten vervoeren, en de verhuizing op u willen nemen, dan hebben we ook een verhuiswagen te huur. Goedkoop en makkelijk een busje huren doet u dus bij Sixt in Dordrecht omgeving!

 

 

Auto huren Dordrecht

Autoverhuur bij Sixt

Personenbus huren

Personenbus huren bij Sixt

Studenten auto huren

Studenten auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Cabrio huren

Cabrio huren bij Sixt

Sportauto huren

Sportauto huren