Uw evenementenvervoer

Geniet van ons evenementenvervoer

Of u nu in de stad bent voor een korte zakenreis, een zakelijke conferentie of een evenement bijwoont; Sixt mydriver biedt altijd vervoer passend bij uw behoefte. We bieden een uitgebreid wagenpark met auto's van topmerken, zoals o.a. Mercedes-Benz, BMW, Audi en Jaguar. Onze  Business Vans  bieden ruimte voor tot wel 5 passagiers, dus reizen met een grotere groep is geen probleem! Sixt mydriver voorziet u van uitstekende service tegen scherpe tarieven in onze verschillende autoklasse's; Economic, Business en First Class. Wilt u er chique uitzien bij aankomst of heeft u eenvoudig een vervoersservice van topkwaliteit nodig om u en uw collega's te vervoeren, staan we graag voor u klaar.

Vervoer van & naar speciale evenementen

Reist u alleen of in een groep, dan staan onze professionele en ervaren chauffeurs graag voor u klaar. Al onze chauffeurs kennen de lokale plaatsen als hun broekzak en kunnen u van allerlei handige adviezen voorzien met betrekking tot bijv. de beste eettenten in de stad. Door middel van het aanbieden van enkel elektronische betaalmethode's en onze scherpe tarieven die vaak concurreren met lokale taxibedrijven. willen we u niet alleen tevreden stellen, maar ook versteld doen staan. Ook als u vervoer nodig heeft vanaf de luchthaven zijn wij in te zetten. Onze chauffeurs zullen u opwachten op het vliegveld wanneer u geland bent en helpen u graag met het sjouwen van uw bagage. Een voordeel is dat we (nadat u ons van uw vluchtgegevens heeft voorzien) uw vlucht checken op actuele wijzigingen. Hierdoor kunnen wij anticiperen op eventuele vertragingen en wachten we u op zodra uw vliegtuig daadwerkelijk is geland. 

Boek uw evenementenvervoer in slechts enkele stappen

Boek uw vervoer van tevoren middels onze handige smartphone app of via onze website. U kunt hier eenvoudig de gewenste ophaallocatie en bestemming, datum, het tijdstip en de gewenste autoklasse aangeven. We zijn zelf erg tevreden met ons transparante factureringssysteem. U ontvangt uw factuur binnen no-time  per email en kunt u tevens ook via onze app inzien. Voor iets meer dan het doorsnee taxitarief bieden we uitstekend evnementenvervoer!

Onze steden