LIMOUSINE SERVICE MET SIXT ride

SIXT ride biedt premium chauffeursdiensten in verschillende steden wereldwijd. U heeft altijd de keuze op uw bestemming aan te komen in stijl. Onze professionele chauffeurs zijn erop getraind uw rijbeleving zo prettig mogelijk te maken. Na een lange en enerverende vlucht staan onze chauffeurs voor u klaar. Ze wachten u op in de aankomsthal, helpen u uw baggage naar de auto te vervoeren en rijden u naar uw bestemming in maximaal comfort. Bent u niet erg bekend in de stad? Onze chauffeurs hebben de beste stadskennis; dit draagt allerzins bij aan uw beleving. Of u nu op zoek bent naar luchthavenvervoer, een simpele citytour wilt maken of vervoer nodig hebt voor een bruiloft - met SIXT ride bent u voor een VIP service altijd aan het juiste adres.

Luxury limousines. Professional chauffeurs. Premium service.

LIMOUSINE SERVICE VOOR ELKE BEHOEFTE

iStock 625938130

Uw Sixt roadshow service

Als u een roadshow of tour plant, kan ons team u daarbij helpen vanaf de beginnende planningsfases tot aan het einde.

Uw evenementenvervoer

Uw evenementenvervoer

Whether you are in town for a short business trip, attending a business conference or an event; SIXT ride always provides transportation to suit your needs.

 
iStock 935593606

Luchthavenvervoer

Naast het ophalen in de aankomsthal van de luchthaven biedt de Sixt Limousine service ook een auto met chauffeur van en naar uw privévliegtuig of helikopter.

 
20180930 Sixt ride AE 05 small

SIXT chauffeursdienst

Met onze jarenlange ervaring als directievervoer weten we bij de SIXT Limousine Service precies welke kennis en kwalificaties onze chauffeurs nodig hebben.

Uw persoonlijke hotelvervoersdienst

Uw persoonlijke hotelvervoersdienst

 Maak gebruik van onze chauffeursdiensten om naar uw hotel te reizen vanaf de luchthaven, het stadscentrum of uw laatste vergadering.

 
Limousinen Service DSC 6264 min

PRIVÉCHAUFFEUR | SIXT RIDE

De Sixt Limousine Service voorziet u van een privéchauffeur en service op maat. U kunt uw chauffeur boeken voor ritjes door de stad, van de een naar de andere stad of van en naar de luchthaven.

Maak een stadsrondrit in alle comfort met SIXT ride

Maak een stadsrondrit in alle comfort met SIXT ride

Er gaat niets boven het verkennen van een nieuwe stad; een andere cultuur en haar historische bezienswaardigheden beleven, het zien van ander soort winkeltjes en alles wat de stad verder te bieden heeft.

 

WAAROM ZOU JE EEN RITJE BOEKEN MET SIXT?

PROFFESIONELE CHAUFFEURS

Al onze chauffeurs zijn professioneel getraind en zeer vakbekwaam.

 

PREMIUM VOERTUIGEN

Een selectie van premium kwaliteitsauto's en limousines van topfabrikanten.

 

VASTE TARIEVEN

Op alle voorgeboekte ritten staat het tarief vastgesteld vanaf het moment dat u boekt.

 

ONZE BOEKINGSKLASSE'S

Voor de meest comfortabele en stijlvolle ervaring met een SIXT ride kiest u een van onze business of first class autocategorieën. In onze vloot hebben we premium sedans met extra's, maar ook top-of-the-range zwarte bestelwagens als u met een groep reist. Uw keurig geklede chauffeur geeft u het VIP-gevoel.

standard class

Ride

  • Tot 3 passagiers
  • 2 stuks bagage
  • bv. VW Passat, Mercedes-Benz C-Class
 
first class

Business

  • Tot 3 passagiers
  • 2 stuks bagage
  • bv. Mercedes-Benz S-Class, BMW 7 Series
business van

Business XL

  • Tot 6 passagiers
  • 4 stuks bagage
  • bv. Mercedes-Benz V-Class
 

BOEK ONZE LIMOUSINE SERVICE IN NEDERLAND EN WERELDWIJD

U kunt luchthavenvervoer, chauffeurs en taxiservice over de hele wereld boeken met SIXT ride. Hieronder vindt u een overzicht van al onze steden in Nederland.