SIXT ride - geweldige chauffeursdiensten tegen betaalbare tarieven

SIXT ride biedt premium chauffeursdiensten in verschillende steden wereldwijd. U heeft altijd de keuze op uw bestemming aan te komen in stijl. Onze professionele chauffeurs zijn erop getraind uw rijbeleving zo prettig mogelijk te maken. Na een lange en enerverende vlucht staan onze chauffeurs voor u klaar. Ze wachten u op in de aankomsthal, helpen u uw baggage naar de auto te vervoeren en rijden u naar uw bestemming in maximaal comfort. Bent u niet erg bekend in de stad? Onze chauffeurs hebben de beste stadskennis; dit draagt allerzins bij aan uw beleving. Of u nu op zoek bent naar luchthavenvervoer, een simpele citytour wilt maken of vervoer nodig hebt voor een bruiloft - met SIXT ride bent u voor een VIP service altijd aan het juiste adres.

waarom zou je een ritje boeken met SIXT?

PREMIUM VOERTUIGEN

Een selectie van premium kwaliteitsauto's en limousines van topfabrikanten.

 

PROFFESIONELE CHAUFFEURS

Al onze chauffeurs zijn professioneel getraind en zeer vakbekwaam.

 

VASTE TARIEVEN

Op alle voorgeboekte ritten staat het tarief vastgesteld vanaf het moment dat u boekt.

24-UURSBESCHIKBAARHEID

Laat u oppikken op ieder moment van de dag, waar ter wereld u ook bent.

ONZE BOEKINGSKLASSE'S

Economy Light

 • Tot 3 passagiers
 • 2 stuks bagage
 • bv. Toyota Corolla, VW Golf
economy light

Standard

 • Tot 3 passagiers
 • 2 stuks bagage
 • bv. VW Passat, Mercedes-Benz C-Class
standard class

First Class

 • Tot 3 passagiers
 • 2 stuks bagage
 • bv. Mercedes-Benz S-Class, BMW 7 Series
first class

Business SUV

 • Tot 6 passagiers
 • 4 stuks bagage
 • bv. Mercedes-Benz V-Class
business van

Eenvoudig op te roepen chauffeursdiensten

Onze uitstekende service is slechts enkele vingerklikken verwijderd met onze gebruiksvriendelijke app en website. We hechten veel waarde aan kwaliteit en dat bieden wij tegen tarieven die vaak gelijk of lager liggen dan met lokale taxibedrijven. Geen onverwachte kosten en bijkomstigheden, enkel uitstekende chauffeursdiensten tegen scherpe, vaste tarieven. Overal waar u heen gaat heeft u de keuze uit onze premium auto's. Leun lekker achterover, doe een dutje na een lange vlucht en vraag de chauffeur een lekker rustig muziekje op te zetten terwijl deze u in maximaal comfort van A naar B brengt. Oh, en u hoeft zich ook geen zorgen te maken om het geven van fooi; alle betalingen worden van tevoren elektronisch gedaan!

Kom in stijl aan op uw bestemming

Bent u in de stad voor het bijwonen van een conferentie of heeft u simpelweg een stadstransfer nodig? Voor iedere situatie hebben we een passende auto. We bieden auto's in verschillende klasse's, variërend van Economy tot First Class. Voor het reizen in grote groepen raden we het gebruik van onze Business Vans aan, die gemakkelijk tot wel 5 personen kunnen vervoeren - perfect in geval van het last minute voorbereiden van een belangrijke presentatie met het team. Ons indrukwekkende wagenpark bestaat uit auto's van topmerken als Mercedes-Benz, BMW, Jaguar, Volkswagen en soortgelijke merken. Alles voor de ultieme premiumsfeer!

 

FAQ

Kan ik een chauffeur per uur boeken?

Ja. In plaats van een eindbestemming te kiezen in het boekingsformulier, kunt u ook een boeking per uur selecteren. Uw chauffeur staat tot uw beschikking voor het door u gekozen aantal uren.

Waar word ik opgepikt door mijn chauffeur?

Uw chauffeur pikt u op voor de deur van het door u gekozen adres. Heeft u een pick-up vanaf de luchthaven geboekt, dan staat uw chauffeur u op te wachten na de bagage afhandeling.

U ontvangt de contactgegevens van uw chauffeur een uur vóór het geplande ophaaltijdstip, zodat u uw chauffeur om welke reden dan ook gemakkelijk kunt contacteren.

Hoe betaal ik mijn rit?

U kunt uw creditcard aan uw persoonlijk account koppelen. De kosten voor de rit worden na afloop hiervan in rekening gebracht. De tarieven voor onze vooraf geboekte ritten staan vast. Dit wil zeggen dat u de uiteindelijke prijs al te zien krijgt voordat uw boeking afgerond is.

U kunt hetzelfde account gebruiken om auto's te huren en gebruik te maken van onze car sharing service in verschillende steden wereldwijd.