KIES EEN RIDE SERVICE

REIS MET EEN PERSOONLIJKE CHAUFFEUR

Zakelijk of particulier, budget of premium - met SIXT ride boek je services die zijn afgestemd op jouw reiswensen. Op ons platform kies je uit verschillende boekingsklassen en profiteer je van een wereldwijde dekking. Download nu de SIXT app!
MEER DAN EEN MILJOEN CHAUFFEURS WERELDWIJD.
BOEK RITTEN OP IEDER MOMENT, WAAR JE OOK BENT.
Vooraf geboekte of on-demand ritten
Boek een standaard auto of luxe sedan vooraf, of laat een chauffeur je on-demand oppikken. Kies de optie die het beste voor jou werkt.
Snelle online betaling
Je rit wordt automatisch van je kaart afgeschreven, zodra je je bestemming bereikt. Contant geld is niet nodig.
Voertuigkeuze
Of je nu vervoerd wilt worden in een premium sedan of juist iets compacters, voer je bestemming in en kies de rit die het beste aan je eisen voldoet.
Veiligheid
Alle chauffeurs van SIXT zijn getraind en gecertificeerd. We bieden live tracking en sturen je de contactgegevens van de chauffeur alvorens de rit toe.
Alles op een plek
Houd je ritten bij via je SIXT-account. Voeg een nieuw bedrijfsprofiel toe om gemakkelijk onderscheid te maken tussen zakelijk en privé.

WEES WERELDWIJD MOBIEL MET SIXT

Boek overal ter wereld een taxi of limousine via de app. We werken alleen samen met gekwalificeerde aanbieders van ritdiensten. Zo garanderen we een geweldige klantervaring volgens de kwaliteitsnormen van SIXT.

Download nu de SIXT app

Volg ons