Iveco huren

Via Sixt kun je eenvoudig en betaalbaar wereldwijd een Iveco bestelbus of vrachtwagen huren. Of dit voor een aantal dagen is of slechts één dag maakt niets uit. De Iveco bestelbussen verkeren in een perfecte conditie, zijn ruim en je kunt er alles milieuvriendelijk en efficiënt mee vervoeren. Je kunt uit diverse Iveco huurauto's kiezen, handige middelgrote bestelwagens met verschillende laadruimtes, cabines en afmetingen. Een Iveco huren is een uitkomst voor bijvoorbeeld een kleine of middelgrote verhuizing, distributie of grote logistieke operatie. Spaar geld uit als je iets te vervoeren hebt door een auto te huren!

Iveco huren

Een Iveco is snel en wendbaar

Een Iveco is een echte allround bestelauto die zeer geschikt is voor het lichte en snellere werk. Met de handige achterwielaandrijving en een breed ladderchassis kan de Iveco alles aan. De cabine is stijlvol en heeft diverse handige gadgets zoals elektrische ramen en een bergruimte voor een mobiele telefoon en zonnebril. Het stuurwiel en de stoelen zijn verstelbaar en zorgen ervoor dat je heerlijk comfortabel zit. De motoren voldoen aan de strenge Europese normen en zijn extra zuinig, stil en schoon. Met de Iveco gaan jij en je lading veilig op weg.

 

Let op: we kunnen nooit een bepaald model garanderen. U kunt alleen per voertuigcategorie reserveren. Wij zullen altijd ons best doen om het voertuig van uw keuze te vinden, maar wanneer deze niet beschikbaar is behouden wij ons het recht voor om een ander merk en model uit dezelfde categorie aan te bieden.

 

 

Daily kort

Iveco Daily kort huurauto

Informatie over de Daily kort

Daily lang

Iveco Daily lang huurauto

Informatie over de Daily lang

Daily box

Iveco Daily huurauto

Informatie over de Daily box

Huren bij Sixt is top!

Een Iveco huren via onze autoverhuur betekent dat je altijd een premium model auto meekrijgt. De bestelwagens zijn nooit ouder dan twee jaar. De keuze aan bestelauto's is in alle steden, waar een verhuurlocatie is, gelijk. Je kunt dus in iedere stad het gewenste type Iveco huren. Op de topbestemmingen zoals bijvoorbeeld Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Eindhoven is de vloot met bestelwagens vanzelfsprekend iets groter. Een auto huren kan altijd voor een zeer scherp tarief. En weet je niet precies welk formaat bestelwagen je nodig hebt, vraag dan advies aan onze klantenservice. Een Iveco huren kan via de website.  Als je een navigatiesysteem nodig hebt, kun je dit heel eenvoudig bijboeken.

Sixt kan niet garanderen dat je een Iveco krijgt, maar je krijgt wel altijd een gelijkwaardige huurauto uit dezelfde klasse.

Andere Iveco modellen van Sixt

Iveco huurauto

Iveco

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren