airport generic 17
Autoverhuur
Dubai Int. Luchthaven Terminal 1
Dubai Int. Luchthaven Terminal 1
information
Kaart

Dubai Int. Luchthaven Terminal 1 AUTOVERHUUR

Details over je Sixt Locatie

Dubai International Airport, Dubai

Openingstijden

MA - ZO:

00:00 - 24:00

Vakanties:

00:00 - 24:00

Kaart
Nabijgelegen locaties
airport generic 17

Een auto huren op Dubai Airport (DXB)

Als u net bent gearriveerd op Dubai Airport wilt u natuurlijk zo snel mogelijk naar uw hotel om u op te kunnen frissen. Zou het niet fijn zijn als er op het vliegveld een auto voor u klaar staat. Een huurauto met airconditioning waarmee u zelf naar uw eindbestemming kunt reizen. Of een auto waarmee u gelijk naar één van de shopping paradijzen kunt afreizen. Sixt maakt het mogelijk middels onze autoverhuur. We staan voor u klaar op het vliegveld van Dubai. Onze servicebalie is bij Terminal 1 en Terminal 3. U mag ons natuurlijk ook bellen op telefoonnummer +971-4-2200777. Wij zijn 24/7 geopend. Ook kunt u ons in de binnenstad vinden op de locaties Dubai Sheikh Zayed Road, Deira en Ras Al Khaimah.

Meer
man waiting airport
Autoverhuur op Dubai airport, het is zo geregeld

Bij Sixt kunt u snel en voor een aantrekkelijk tarief een auto huren. U hoeft hiervoor niet in een lange rij te staan, u kunt uw auto zeer gemakkelijk telefonisch reserveren. Ook kunt u reserveren via de website, de iPhone en Blackberry app of voor vertrek bij uw reisbureau. Als u aankomt op Dubai airport, staat de auto voor u klaar.

service city country
Een auto huren om uitstapjes mee te maken

Natuurlijk kunt u zich in Dubai laten vervoeren door de bus, metro of monorail, maar een auto huren is toch een stuk gemakkelijker. Een dagje uit om bijvoorbeeld de Burj Khalifa te bekijken is heerlijk comfortabel in een huurauto. Er is zeer veel te beleven in deze stad. Ook voor zakelijk gebruik is een auto huren uitermate geschikt. U heeft snel beschikking over een auto en u levert hem zo weer in als u de stad verlaat.