airport generic 13
Autoverhuur
Dubai Int. Luchthaven Terminal 3
Dubai Int. Luchthaven Terminal 3
information
Kaart

Dubai Int. Luchthaven Terminal 3 AUTOVERHUUR

Details over je Sixt Locatie

Dubai International Airport, Dubai

Openingstijden

MA - ZO:

00:00 - 24:00

Vakanties:

00:00 - 24:00

Kaart
Nabijgelegen locaties
airport generic 13

Auto huren Dubai Airport (DXB)

Op Dubai Airport heeft Sixt 24 uur per dag een huurauto voor u klaar staan. Hierdoor kunt u na de landing van uw vliegtuig direct bij ons terecht om per auto uw reis te vervolgen. Onze servicebalies zijn gevestigd bij terminal 1 en 3 en u kunt ons tevens bereiken via het telefoonnummer +971-4-2200777. Via Sixt kunt u voordelig en snel een auto huren in Dubai door online te reserveren of te bellen. Wij stellen u zo in staat om direct mee te gaan in het ritme van deze metropool.

Meer
man waiting airport
Klantgerichte autoverhuur op Dubai Airport

Zowel zakelijke als particuliere klanten doen dagelijks een beroep op onze autoverhuur. Wij zorgen ervoor dat iedereen snel geholpen wordt en een auto naar wens krijgt. Een auto huren is bij ons een kwestie van maatwerk. Vanwege de hoge temperaturen is iedere huurauto standaard voorzien van airconditioning. Bezoek Burj Khalifa, het hoogste gebouw van de wereld, met één van onze auto's of ga winkelen bij één van de 1200 winkels in de Dubai Mall.

service city country
Een auto huren biedt een uitkomst

Hoewel het openbaar vervoer in het land goed verzorgd is kunt u met een auto de meeste bezienswaardigheden gemakkelijker en sneller bereiken. Op Dubai Airport is het huren van een auto erg voordelig en de benzine kost in de Verenigde Arabische Emiraten slechts een derde van wat u in Nederland betaalt. Of u nu privé of zakelijk reist, wij stellen u in de gelegenheid om comfortabel en relatief goedkoop uw reis voort te zetten. Op die manier kunt u nog meer en nog beter genieten van al het moois dat de stad u te bieden heeft.

Mihaela Timofte
( Station Manager )