Dubai

Dubai auto huren

Huur een fijne SIXT huurauto en tour op je gemak rond in en rondom Dubai. SIXT autoverhuur Dubai biedt luxe auto's aan voor een relatief lage prijs. We bieden een aantal verschillende modellen aan om aan ieders behoeften te voldoen. Om het jou als huurder zo gemakkelijk mogelijk te maken biedt SIXT Dubai je de mogelijkheid je huurauto 24/7 op te halen en in te leveren. Je vindt onze SIXT vestigingen in Dubai op verschillende locaties, zoals de luchthaven en in het centrum. Reis je met een groep dan hebben we een premium busje voor je klaar staan. Wil je onverhinderd over alle soorten wegen rijden dan is een voertuig met vierwielaandrijving een uitstekende optie.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Dubai

Bij SIXT Dubai is een auto huren eenvoudig, en we bieden verschillende moderne modellen aan. Ga voor een voordelige sedan, een sportieve coupé of een luxe SUV. Wie houdt van super luxe rijden kiest voor een premium variant, zoals de luxe en sportmodellen. In Dubai een auto huren kan al vanaf één dag, maar ook voor langere perioden hebben we huurauto’s voor je beschikbaar. Raak nooit meer verdwaald door het bijboeken van een navigatiesysteem of boek een tolpas om onbeperkt over tolwegen te cruisen.

SIXT diensten in Dubai

Handige tips bij een bezoek aan Dubai

Fijne boekbare extra’s:

Je kan kiezen voor allerlei boekbare extra’s, zoals het terugbrengen van je huurauto met een bijna lege tank of een extra dekking.

Autoverhuur zonder creditcard in Dubai:

Om het je zo makkelijk mogelijk te maken is in Dubai een auto huren ook mogelijk als je geen creditcard hebt.

Autoverhuur onder 25 jaar in Dubai:

SIXT autoverhuur is beschikbaar voor alle reizigers vanaf 21 jaar met een geldig rijbewijs die al voor minimaal 1 jaar in je bezit is.

Wat te doen in Dubai

Dubai is een fascinerende stad waar veel te beleven is. Bezoek de Burj Khalifa, dit is de hoogste toren ter wereld, en geniet van een panorama uitzicht over de hele stad. Ga shoppen in het meest bezochte winkelcentrum ter wereld, de Dubai Mall. Ga op een tour door de woestijn en bezoek de haven Dubai Marina. De fontein van Dubai mag ook niet ontbreken voor een prachtige fonteinenshow.

Wat te doen in Dubai in de zomer

In de zomer kan het erg heet worden in Dubai, het is dan ook een goed idee om de stad op de warmste momenten van de dag te ontvluchten. Rijd met je huurauto naar Sunset beach of Black palace beach, of ga op een trip naar Global Village. Reis je met kinderen breng dan een bezoekje aan het Aquaventure waterpark en geniet van een dagje uit met het hele gezin.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties