london city content
london city header
AUTOVERHUUR

London

Londen St. Pancras/Kings Cross

Londen St. Pancras/Kings Cross AUTOVERHUUR

adres

Pancras Rd/Eurostar, N1C 4QP London


Telefoon: +44-2070188246

GDS-Code: LON

Openingstijden

MA - DO:

08:00 - 19:00

VR:

08:00 - 19:30

ZA:

08:00 - 17:00

ZO:

08:00 - 16:00

Vakanties:

08:00 - 16:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Een auto huren met Sixt bij St Pancras Station

In het hart van Londen bevind zich St Pancras Station. Een ideale plaats voor een autoverhuur waarmee u de hele omgeving van Londen kunt verkennen. Met de autoverhuur van Sixt is dat binnen een paar tellen geregeld. Zo kunt u thuis vooraf al een auto online huren. Maar ook wanneer u op het laatste moment ervoor kiest om met een auto op stap te gaan kunt u bij ons terecht. Loop gerust binnen op ons kantoor, daar kunt u een keuze maken uit de dan beschikbare auto's. Op Pancras Station kunt u naast een stationwagen ook kiezen voor een sportauto of een SUV. Zo rijdt u altijd in een auto waar u zich prettig in voelt. Indien u onbekend bent in de omgeving kunt u ook een navigatiesysteem erbij huren, en uiteraard zijn er voor de kinderen kinderstoeltjes bij te huren. Veiligheid is een belangrijk speerpunt bij ons.

london city content
Bekijk meer Bekijk minder
car city country2

Auto huren te St Pancras Station in London

Vanaf Pancras Station rijdt u in een paar minuten naar The Regent's Park. Dit natuurpark ligt midden in de stad en is een heerlijke plek om even op adem te komen. Op zoek naar een stukje cultuur? Dan is het British Museum een aanrader. De geschiedenis van Groot Brittannië is hier mooi uitgebeeld. Voor de echte bekende publiekstrekker is the London Eye een absolute bezienswaardigheid. Met een auto van Sixt autoverhuur heeft u goedkoop een huurauto waarmee u veilig op stap kunt!

Jonathan Carpenter
( Station Manager )

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 4.3 / 238   Beoordelingen

R P.

Great customer service at this particular location. Both Emanuels are always going above and beyond when it comes to facilitating my requests. The team do a fantastic job and it's the reason I keep on returning. Keep up the good work!

Barton C.

Extremely friendly staff and service was impeccable! Will definitely visit again!

Jemma C.

Impeccable service, care and the vehicles are lovely. This is the third time my husband and I have hired from this branch. Jon and his team, as always are considerate and looked after us. When they found out I was 5 months pregnant, my safety and comfort was put first. Thank you again, will hire from this branch again for sure.