lancashire city content
AUTOVERHUUR
Lancashire

Auto huren Lancashire – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Als u van plan bent om op reis of vakantie te gaan naar Lancashire, dan is een huurauto van Sixt autoverhuur de ideale manier om dit mooie en uitgestrekte gebied goed te verkennen. Bij de vijf locaties van Sixt autoverhuur kunt u namelijk eenvoudig en goedkoop een auto huren in Lancashire. U kunt uw huurauto in Lancashire al voor vertrek uit Nederland vastleggen, zodat u na aankomst snel uw weg kunt vervolgen.

ALLE SIXT LOCATIES
lancashire city content

Goedkoop auto huren in Lancashire

Bij de vijf locaties van Sixt autoverhuur in Lancashire kunt u kiezen uit een groot aantal verschillende voertuigen. Kies uit ons aanbod van onder meer luxe auto's, sport auto's, zuinige compacte auto's, SUV's en busjes. Bepaal zelf of u een diesel auto of benzine-uitvoering wilt rijden, en of deze met een automaat of juist handgeschakeld moet zijn. U kunt in Nederland via de website, app en telefonische hotline van Sixt een auto huren in Lancashire. U heeft bij ons tevens keuze uit verschillende opties, zoals een kinderzitje, babyzitje, winterbanden, sneeuwketting, en een verzekering voor een extra bestuurder.

Meer
man driving rain
Locaties voor autoverhuur in Lancashire

Drie van onze vijf locaties voor autoverhuur in Lancaster bevinden zich in Manchester. Twee verhuurlocaties vindt u in de stad zelf, maar als u met het vliegtuig naar Lancashire komt dan kunt u gemakkelijk gebruik maken van onze locatie op het internationale vliegveld van Manchester (MAN). Daar kunt u na aankomst eenvoudig uw auto huren of ophalen en direct doorreizen. De andere twee locaties in Lancashire waar u onze auto's kunt huren vindt u in Preston en Blackburn. Deze steden liggen vrijwel naast elkaar, ongeveer vijftig kilometer ten noorden van Manchester. Preston en Blackburn hebben geen eigen vliegveld, en zijn met het openbaar vervoer het snelste te bereiken vanaf het vliegveld van Manchester (MAN).

business trip
Ontdek veelzijdig Lancashire

Lancashire heeft veel mooie bezienswaardigheden. Met uw gehuurde auto kunt u in uw eigen tempo alle attracties in dit noordwestelijke deel van Engeland bekijken. Ga bijvoorbeeld naar Engeland's meest populaire badplaats Blackpool, maak een heerlijke wandeling door de mooie vallei van de Lune-rivier of het uitgestrekte woud van Bowland, en bezoek de historische dorpjes Arnside en Silverdale. Het middeleeuwse dorp Chliteroe met zijn indrukwekkende Normandische kasteel is ook een bezoek waard, en in de gezellige universiteitsstad Lancaster vindt u levendige bars en restaurants. Wie van voetbal houdt kan terecht bij wedstrijden van grootmachten als Manchester United en Manchester City, of op een lager niveau de echte Engelse voetbalsfeer proeven bij bijvoorbeeld Preston North End of Blackburn Rovers.

Jouw voordelen bij Sixt

Jouw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle locaties