airport generic 29
Chiang Mai Luchthaven

Chiang Mai Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Sanambin Road, Moo.3,Suthep, 50200 Chiang Mai

GDS-Code: CNX

Openingstijden

MA - ZO:

07:00 - 22:00

Vakanties:

07:00 - 22:00

Kaart

Andere SIXT Locaties in de buurt van Chiang Mai Luchthaven

Beschikbare autogroepen op Chiang Mai Luchthaven

* De prijzen zijn berekend op 30.11.2022 voor een 7-daagse-prepaid huur op Chiang Mai Luchthaven vanaf 30.12.2022. Onze prijzen fluctueren dagelijks en deze aanbieding is niet gegarandeerd.

Een auto huren op Chiang Mai Airport (CNX)

Stel, u bent in Thailand, u bevindt zich in de drukke stad Chiang Mai. Een waar winkel walhalla voor iedereen die van zilveren juwelen, handwerken en houtsnijwerk houdt. Vooral als u daar voor de eerste keer bent, wordt u wellicht overrompeld door de drukte. U komt aan op Chiang Mai Airport en wilt uw reis vervolgen. In Thailand is het altijd verstandig om een auto te huren voor uw reis. Dit is waar Sixt om de hoek komt kijken. U kunt de Sixt autoverhuur namelijk vinden op Chiang Mai Airport. U kunt bij ons voordelig en snel een auto huren! Onze servicebalie is dagelijks van 7:00 uur tot 21:00 uur geopend, of u belt ons op +66-5327-9000. Wij staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden.

airport generic 29
Bekijk meer Bekijk minder
service city country1

Voordelige autoverhuur op Chiang Mai Airport

Zelfs in Thailand kunt u vertrouwen op de service van Sixt. U kunt makkelijk en snel bij ons een auto huren. U reserveert het model van uw keuze voor vertrek bij uw reisbureau of u reserveert online via de website of de speciale iPhone en BlackBerry app. Uw huurauto is van alle gemakken voorzien en als u weer vertrekt kunt u de huurauto gemakkelijk weer inleveren.

car country

Een auto huren waar en wanneer u wilt!

U kunt zich in Thailand prima vervoeren per tuk-tuk of taxi, maar een eigen auto is toch een stuk comfortabeler. Misschien gaat u wel op safari om exotische dieren te bezichtigen, of u besluit één van de stadsparken te bezoeken. U kunt gaan en staan waar u wilt en kan op uw gemak de stad ontdekken. Onze autoverhuur is betrouwbaar waar ter wereld u ook bent, wij staan voor u klaar!