thailand bangkok content
thailand bangkok header
Autoverhuur
Bangkok
Bangkok

Auto huren Bangkok - autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Eenvoudig een passende auto huren in Bangkok

Bij de autoverhuur in Bangkok maakt Sixt het voor u mogelijk om op eenvoudige wijze vlot een goede auto te huren voor een welverdiende vakantie of een zakelijke bezoek. In ons uitgebreide wagenpark vind u altijd een geschikte auto waarin u snel en comfortabel door de stad kunt reizen of naar een andere bestemming in Thailand kunt vertrekken. Vanaf onze autoverhuur rijd u direct Bangkok in waar u fraaie bezienswaardigheden kunt gaan bekijken. Zo vind u bijvoorbeeld in Bangkok het schitterende Koninklijke Paleis, diverse interessante musea, twee leuke attractieparken voor het hele gezin en het prachtige Chatuchak Park waar u aangename wandelingen kunt maken.

thailand bangkok content
Bekijk meer Bekijk minder
thailand bangkok small1

Voor u het weet is uw huurauto geregeld!

De vriendelijke medewerkers bij de autoverhuur in Bangkok helpen u graag snel op weg in een bij uw situatie passende auto die u kunt huren voor een door uzelf te bepalen periode van enkele dagen tot meerdere weken. Bij ons een auto huren is altijd een succes want wij hebben voor alle gelegenheden een goede auto voor u klaarstaan. Of u nu kiest voor een handige kleine stadsauto of een zeer luxe wagen voor zakelijke doeleinden, samen komen we er altijd uit. Een auto huren in Bangkok was niet eerder zo eenvoudig en op technisch en optisch gebied zijn alle auto's bij onze goedkope autoverhuur absoluut van topkwaliteit.

thailand bangkok small2

Veilig, comfortabel en goedkoop een auto huren in Bangkok

U kunt bij Bangkok dagelijks op maar liefst 5 locaties terecht voor de verhuur van een comfortabele en betaalbare auto. Wij maken graag een prijsvergelijking voor goedkope prijzen voor u, waarbij u zult ontdekken dat de prijzen en voorwaarden van ons autoverhuurbedrijf zeer aantrekkelijk zijn. Onze auto's zijn allemaal voorzien van een ruime WA verzekering en het is mogelijk en verstandig om deze aan te vullen met onze all-risk verzekering zodat u volledig verzekerd op stap kunt gaan. Bij vertrek krijgt u onze duidelijke huurovereenkomst mee en natuurlijk de papieren die bij de auto zelf horen. U regelt het allemaal snel en voor een verrassend lage prijs bij onze autoverhuur in Bangkok!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties