phuket city content
phuket city header
Autoverhuur
Phuket
Phuket

Auto huren Phuket – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Auto huren in Phuket

Bezoekt u het prachtige Thaise eiland Phuket? Gun uzelf dan het comfort van een auto huren bij autoverhuur Sixt. Phuket is de hoofdstad van het eiland en de provincie. De stad is bijzonder vanwege de oude Portugese invloeden uit de koloniale tijd, gecombineerd met de invloeden van de Chinese inwoners die al geruime tijd op het eiland verblijven. Een voorbeeld hiervan is Wat Put Yaw, een prachtige tempel van ruim 200 jaar oud. Kiest u voor het comfort van een huurauto? Dan kunt u eenvoudig ook de Rang heuvel bezoeken, vanwaar u een bijzonder mooi uitzicht over de stad heeft.

phuket city content
Bekijk meer Bekijk minder
service city country

De voordelen van autoverhuur Phuket

De meest gemakkelijke manier om Phuket te ontdekken is door een auto te huren. Op deze wijze kunt u namelijk uw eigen reis indelen: de route, de tijden en het aantal stops worden door u bepaald, in plaats van door de dienstregeling van het openbaar vervoer. Onze auto's die van de beste kwaliteit zijn, zitten bovendien heerlijk. Zo wordt een vakantie in Phuket een ontspannen belevenis. Ontdek het gemak zelf door gebruik te maken van autoverhuur Phuket!

car country

Goedkope autoverhuur

U vindt autoverhuur Phuket ideaal gelokaliseerd op de luchthaven. De luchthaven ligt op 30 km van de stad Phuket. Een auto huren in Phuket zorgt er dus voor dat direct bij aankomst op het eiland uw vakantie begint. U kunt, om er zeker van te zijn dat uw auto klaar staat, de huurwagen vooraf reserveren zowel telefonisch als per internet. Ook kunt u dagelijks, ook in het weekend en op feestdagen, tussen 8 en 18 uur terecht om ter plekke een auto te regelen. Een prijsvergelijking voor goedkope prijzen brengt ons als een gunstige keuze naar voren. Besloten ook te kiezen voor een comfortabele reis? Dan krijgt u ook een overzichtelijke en duidelijke huurovereenkomst van ons. Hierbij hoort standaard een all-risk verzekering. Tenslotte bestaat de mogelijkheid optioneel een kinderzit, meerdere bestuurders of een navigatie bij te boeken.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties