bmw car snow winter
Weiz

Auto huren Weiz – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Kijk om een auto te huren in Weiz niet verder dan de goedkope autoverhuur van SIXT. We beschikken in deze kleine stad in het zuidoosten van Oostenrijk namelijk over een uitgebreid aanbod van uitstekende huurauto's. Denk dan niet alleen aan ruime personenwagens en stationwagons, maar ook aan SUV's voor in de bergen of handige bestelbusjes. U kunt ons filiaal vinden aan de Dr.-Karl-Widdmann-Strasse op het bedrijventerrein in het noorden van Weiz. Het ligt op slechts 800 meter vanaf het treinstation. Wilt u voor aankomst al een huurauto reserveren? Dan kunt u dit snel regelen via onze website of met behulp van onze app voor smartphones en tablets. Ons personeel zorgt dan dat uw auto goed schoongemaakt voor u klaar staat bij uw aankomst in Weiz.

ALLE SIXT LOCATIES

Zie meer door een auto te huren in Weiz

Weiz ligt in Steiermark en door een auto te huren bent u goed in staat de prachtige omgeving van deze Oostenrijkse deelstaat van dichtbij mee te maken. In de plaats zelf kunt u bijvoorbeeld de middeleeuwse Taborkirche bezoeken terwijl de Weizbergkirche op een heuvel net buiten Weiz ook de moeite van het bezoeken waard is. Voor een leuke boswandeling kunt u verder terecht in het Garracher Wald iets naar het noordwesten. Ook kunt u tenslotte een auto huren om Graz te bezoeken, de tweede stad van Oostenrijk die nog geen 30 kilometer ten zuidwesten van Weiz ligt. Hier vindt u enkele goede musea, oude paleizen en een ruim aanbod van middeleeuwse en barokke architectuur. De stad staat dan ook niet voor niets vermeld op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

bmw car snow winter
Bekijk meer Bekijk minder
car city country1

Voordelige autoverhuur en goede service

Met ruim een eeuw ervaring in de autoverhuur, weten we als geen ander dat u als klant in de eerste plaats naar de prijs kijkt. Dit is dan ook waarom we steevast als een van de voordeligste autoverhuurders van Europa uit de bus komen. Toch garanderen we dat dit nooit ten koste gaat van onze service. Integendeel zelfs, want onze auto's zijn altijd van de betere merken en zijn ook nooit meer dan 6 maanden oud. Verder kunnen we aanvullende zaken zoals een verzekering, een babyzitje of winterbanden en sneeuwkettingen moeiteloos voor u regelen. Kortom, bij onze autoverhuur in Weiz kunt u niet alleen zeer scherpe prijzen maar ook bijzonder goede service verwachten!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties