dornbirn city content
Dornbirn

Auto huren Dornbirn – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Hoewel het centrum van het Oostenrijkse Dornbirn ook prachtige locaties heeft voor een vakantie, is het heerlijk om er eens met de auto op uit te trekken. Daarvoor kunt u gemakkelijk een auto huren in Dornbirn. Vanaf het centrum neemt u gemakkelijk de bus om vlakbij onze autoverhuur weer uit te stappen. Het huren van een auto is snel geregeld, waarna u kunt gaan genieten van onder andere het gebergte waar Dornbirn tegenaan ligt.

ALLE SIXT LOCATIES

Goede service bij het huren van de auto

Voor het genieten van een goede autoverhuur en Dornbirn bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt bij ons al een auto huren terwijl u nog thuis bent en uw reis aan het plannen bent. Zo bent u verzekerd van de auto van uw keuze, die uw vakantie veel aangenamer maakt. Toch last-minute een auto huren? Ook dat is mogelijk. Wij zijn geopend van 8:00 uur tot 18:00 uur, en verwelkomen u graag. Natuurlijk kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen voor reserveringen of vragen. Belt u hiervoor met het nummer +43-810-977424. U heeft de keuze uit verschillende merken huurauto's, om de auto die het beste bij u en de rit die u ermee gaat maken past te kunnen kiezen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een BMW, Mercedes of Opel.

dornbirn city content
Bekijk meer Bekijk minder
dornbirn city small1

De voordelen van een huurauto van Sixt

Voor een goedkope autoverhuur bent u bij ons aan het juiste adres. Auto's huren kan hier al vanaf een klein bedrag per dag. Daarnaast kunt u verschillende onderdelen extra erbij huren, zoals een navigatiesysteem, kinderzitje of winterbanden. In de winter is dat geen overbodige luxe, daarom zijn er ook sneeuwkettingen te huren. Voor uw veiligheid kunt u bij ons ook heel gemakkelijk een verzekering afsluiten. Komt u pas na 18:00 uur weer terug? In overleg kunt u uw auto ook later inleveren en zit u dus niet aan onze openingstijden vast. Ons bedrijf zit vlakbij een groot winkelcentrum, het Messepark. Heerlijk om eens een dagje te gaan winkelen. Als u iets cultureler bent ingesteld is er ook Rolls Roycemuseum en een natuur-historisch museum in Dornbirn. Voor de wandelaar zijn er uiteraard genoeg wandelroutes om de omgeving te verkennen. Heeft ? Regel dan nu gauw uw autoverhuur en Dornbirn wacht op u!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties