netherlands country content
Zeeland

In Zeeland een auto huren

Voor een betaalbaar bedrag in Zeeland een auto huren is simpel. In onze SIXT vestigingen, in Rotterdam, Gent en Antwerpen hebben we nagenoeg nieuwe modellen van de beste merken beschikbaar om aan ieders wensen te voldoen, inclusief op de luchthavens van Rotterdam en Antwerpen. Geniet van onze eersteklas service om het voor jou zo eenvoudig mogelijk te maken. Je krijgt de beste prijsgarantie, zodat je nooit teveel betaald. Verborgen kosten en een extra creditcard bijdrage zal je bij ons dan ook niet tegenkomen. Een trip maken in een luxe cabrio in het zonnige Zeeland is de ideale manier om van mooie zomerse dagen te genieten. Een SUV is perfect voor groepen of als je veel bagage bij je hebt.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Zeeland

De ruime selectie voertuig categorieën waar je uit kan kiezen maken het makkelijk om het gewenste voertuig mee te krijgen. Sedans, SUV’s, cabrio’s, personenbusjes, bestelbusjes, luxe auto’s en sportmodellen zijn allemaal onderdeel van onze vloot. Voor een soepele reis heb je de optie voor ingebouwde navigatie, je kinderen zijn veilig in onze kinderzitjes en als meerdere personen in onze moderne auto’s willen rijden kan je een extra bestuurder toevoegen. Voor een weekendje is weekend verhuur de best optie. Ga je voor een paar weken naar Zeeland dan kan je beter kiezen voor wekelijks verhuur.

netherlands country content

Handige tips bij bezoek aan Zeeland

Autoverhuur zonder creditcard in Zeeland:

Ook met een bankpas kan je de luxe van onze huurauto’s ervaren. Zorg voor voldoende balans en enkele aanvullend eisen en het is zo geregeld.

One-way huur in Zeeland:

Voor de ultieme vrijheid en flexibiliteit is het mogelijk om je huurauto weer in te leveren bij een andere SIXT vestiging.

Autoverhuur onder 25 jaar in Zeeland:

Vanaf 21 jaar kan je al een auto huren. Slechts een paar modellen zijn pas beschikbaar voor personen vanaf 25 jaar.

Wat te doen in Zeeland

In Zeeland een auto huren maakt je reis veel comfortabeler. De wegen zijn rustig en uitgestrekt daarnaast is openbaar vervoer enigzins beperkt. Bezoek de Deltawerken in je huurauto en bewonder de machtige constructie die Zeeland beschermt tegen de zee. Het bijzondere historische centrum van Middelburg is prachtig, waarna je kan uitwaaien op het strand van Vlissingen.

Wat te doen in Zeeland in de zomer

Zeeland in de zomer is genieten van de mooiste stranden. De oudste badplaats is Domburg met een ruime hoeveelheid strandpaviljoens en vele voorzieningen voor een heerlijke dag aan het strand. Ook Renesse en het Cadzand hebben prachtige stranden te bieden. Voor kinderen is er genoeg te doen als je een dagje niet naar het strand gaat. Breng een bezoekje aan familiepretpark Mini Mundi of wees actief in het Klimbos Zeeuwse Helden.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties