Marrakesh

Marrakesh AUTOVERHUUR

adres

9, Rue el Mansour Eddahibi gue, 40 000 Marrakech

GDS-Code: RAK

Openingstijden

MA - VR:

09:00 - 13:00

14:00 - 19:00

ZA:

09:00 - 13:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Marrakesh

Wat maakt een auto huren in Marrakech zo speciaal?

Centraal gelegen:

deze vestiging is de ideale uitvalsbasis voor jouw tripje.

24/7 service:

voor vragen kun jij 24/7 terecht bij Engelssprekende medewerkers.

Betaal later:

kies ervoor om later te betalen en annuleer je boeking kosteloos.

Nieuwe vloot:

je hebt keuze uit een nieuwe vloot auto’s tegen lage prijzen.

Marrakech Stad auto huren

Marrakech; een stad van kleuren, geuren, verhalen en belevenissen, gelegen aan de voet van het indrukwekkende Atlas gebergte. Deze stad spreekt tot de verbeelding, nodigt uit tot het proeven van cultuur en het aangaan van avontuur. Met een auto van autoverhuur Marrakech stad ervaar jij alle vrijheid om dit te doen. Verken de stad en omgeving in een sedan of stationwagen, of rijd weg in een sportauto of cabrio. Personaliseer je tripje met één van de boekbare extra’s, zoals een navigatiesysteem, een extra bestuurder of kinderzitjes als je met het hele gezin op weg gaat.

 

Marrakech Stad auto huren

SIXT vestiging Marrakech Stad

Onze SIXT vestiging van autoverhuur Marrakech Stad is centraal gelegen en eenvoudig te bereiken. Je vindt de vestiging op honderd meter van hotel Agdal en op tien meter van de zeer beroemde ijssalon ‘Oliveri’. Je levert de auto in op dezelfde plek als waar je deze ophaalt. In overleg is het mogelijk om tegen een vergoeding de auto op te halen of terug te brengen buiten het stedelijk gebied. Neem hiervoor contact op met één van onze medewerkers.

Ontdek Marrakech met jouw huurauto

Marrakech is zo ontzettend veelzijdig, dat er voor iedere reiziger wat leuks te doen is. De modeliefhebbers nemen een kijkje in het Yves Saint Laurent museum, waarna je alle pracht en praal rustig laat bezinken tijdens een wandeling in de botanische tuinen van Anima Garden. Zin in een actieve dag in de natuur? Neem dan de auto naar Terres d’Amanar en ontdek de geheimen van de Hoge Atlas.