marrakesh city content
Marrakech

Auto huren Marrakech – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

In Marrakech een auto huren bij Sixt

In het oosterse Marrakech valt zoveel te zien, horen, voelen proeven en ruiken ... Daar wilt u niets van missen! Het is dus ideaal om een eigen auto ter beschikking te hebben. Zo rijdt u snel van A naar B en heeft u meteen een comfortabel vervoersmiddel bij aankomst op het vliegveld of station. Onze autoverhuur is gevestigd op twee centrale plaatsen in Marrakech. U vindt ons namelijk zowel op het vliegveld als in de stad. Om een auto te huren in Marrakech hoeft u dus geen lange zoektochten af te leggen. Onze autoverhuur in Marrakech biedt u alle opties om alle bezienswaardigheden in deze stad te ontdekken.

marrakesh city content
Bekijk meer Bekijk minder
car city country2

Een auto huren in Marrakech in een oogwenk

Gemak dient de mens. Daarom maken wij het u makkelijk om een auto te huren in Marrakech. Bijvoorbeeld via de website of het telefoonnummer 023 - 56 986 56. En om het u nog makkelijker te maken hebben we ook een speciale reserverings-app voor de smartphone! Daarnaast is het mogelijk om bij ons een auto te reserveren via uw reisbureau. En natuurlijk bent u ook altijd persoonlijk welkom in een van onze filialen! Ook prettig is onze prijsvergelijking voor goedkope prijzen, waardoor u altijd goedkoop uit bent.

service city country

Voordeel, gemak, service en comfort

Wie bij ons besluit een auto te huren krijgt naast voordeel en gemak ook automatisch het grootste comfort en de beste service. Bij onze autoverhuur in Marrakech huurt u namelijk altijd de nieuwste auto's met het meeste comfort. Daarnaast kunt u uw huurauto 24 uur per dag bij ons inleveren en heeft u veel betalingsmogelijkheden. Zo kunt u ter plaatse betalen in één van onze filialen, maar ook via een Quick Check-in automaat. En ook achteraf betalen is mogelijk, via een nota die we per post of e-mail toezenden. Geniet in oosterse sferen van al het moois dat Marrakech te bieden heeft. Bezoek bijvoorbeeld Djemaa en Fna, hét marktplein waar het allemaal gebeurt. Of bewonder de prachtige moskeeën of de Medina van Marrakech. Onze goedkope autoverhuur maakt het makkelijk en comfortabel mogelijk in Marrakech!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties