Luxemburg Esch

Luxemburg Esch AUTOVERHUUR

adres

11 Boulevard du Jazz, 4370 Esch-sur-Alzette

GDS-Code: LUX

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

08:00 - 16:00

Extra informatie

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Luxemburg Esch

Wat maakt Luxemburg Esch autoverhuur zo speciaal?

24 uur terugbrengen:

Breng jouw huurauto op elk moment van de dag terug.

Klantenservice:

Ontvang topservice van onze Engelssprekende collega’s.

Nieuwe auto’s:

Rijd door de stad in auto’s die gemiddeld 3 maanden oud zijn.

Betaalbare luxe:

Voordelige huurauto’s van topmerken zoals BMW en Audi.

Luxemburg Esch autoverhuur

Bij een bezoek aan Esch-Sur-Alzette is een huurauto van Luxemburg Esch autoverhuur de ideale manier om op gemak de stad te verkennen. Boek jouw huurauto vooraf online of bij onze collega’s in de vestiging en kies uit de vele verschillende voertuigcategorieën. Zo is er altijd een huurauto die aan jouw eisen voldoet. Kies bijvoorbeeld uit een sedan, cabrio, SUV, personenbusje of luxe & sportmodellen. Maak jouw boeking compleet met boekbare extra’s zoals een gps, extra dekking of een kinderstoeltje.

Luxemburg Esch autoverhuur

SIXT locatie in Luxemburg Esch

Huur een auto bij Luxemburg Esch autoverhuur en geniet van de vele voordelen van een huurauto. Met SIXT hoef je geen zorgen te maken over bustijden en vertraagde treinen. De vestiging vind je dichtbij bushalte “Belval, Um Bedding”. De huurauto kan je aan het einde van de huurperiode parkeren bij Boulevard du Jazz of Rue John Lennon. Buiten openingstijden kan je de sleutels achterlaten in het sleutelkastje die te vinden is naast de voordeur van de vestiging. Tevens kan je jouw huurauto tegen betaling 24 uur per dag ophalen. Voor meer informatie kan je telefonisch terecht bij de vestiging.

Ontdek Esch-Sur-Alzette met jouw huurauto

Esch-Sur-Alzette ligt aan de rivier de Alzette. De op één na grootste stad van Luxemburg heeft op cultureel gebied veel te bieden. Bezoek bijvoorbeeld het Nationaal Verzetsmuseum of neem een kijkje in de St. Joseph’s kerk. Doe mee aan de architectuurwandeling en loop in 5 km langs vele oude gebouwen, leuke straatjes en winkeltjes. Ontdek dit alles op gemak met SIXT.