Esch-sur-Alzette

Huur een auto in Esch-sur-Alzette

Betaal economy prijzen, rij in alle comfort en huur een auto in Esch-sur-Alzette. De snelle reservering en goede service van SIXT maken het je makkelijk, net als de keuze uit een ruime vloot vol premium modellen nieuwe huurauto’s van topmerken. Met de kleine en compacte Premium Sedans navigeer je soepel door de straten van een drukke stad. Een Premium Stationwagen biedt plaats aan meer passagiers en plek voor alle koffers en wie de vrijheid zoekt op ruiger terrein die doet dat in een Premium SUV. Luxemburg ligt aan je voeten met de vrijheid en mobiliteit van een SIXT huurauto. Zakelijk en plezier, er is een passend voertuig perfect voor iedere trip.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Esch-sur-Alzette

Huur een auto in Esch-sur-Alzette voor een weekend of midweek en haal het maximale uit je trip met meer mobiliteit. Een uitgebreide vakantie vraagt om een lange termijn verhuur. SIXT biedt je dan bovendien extra voordeel. SIXT autoverhuur Esch-sur-Alzette geeft je de keuze uit premium modellen luxe Sedans en station wagons, minder dan drie maanden oud. Met de boekbare extra’s voeg je alles toe aan je huurauto wat je nodig hebt voor premium comfort onderweg. Boek een extra bestuurder bij voor flexibiliteit, en wie voor de veiligheid van de kleinste passagiers aan boord zijn er kinderzitjes.

SIXT diensten in Esch-sur-Alzette

Handige tips bij bezoek aan Esch-sur-Alzette

Autoverhuur zonder credit card Esch-sur-Alzette:

reserveer een huurauto zonder credit card met de verschillende betaalopties die SIXT je biedt.

Flexibele huuropties:

kies voor de optie later betalen en SIXT biedt je meer flexibiliteit met het voordeel van gratis annuleren.

One way verhuur:

huur een auto in Esch-sur-Alzette aan het begin van je reis en lever hem aan het eind op een andere locatie in.

Wat te doen in Esch-sur-Alzette

Kerken, kathedralen en kastelen, musea en betoverende landschappen als natuurpark Brucherbierg-Langenbierg, Luxemburg heeft je heel veel te bieden. En de beste manier om zoveel mogelijk mee te maken is een auto huren in Esch-sur-Alzette. De kosmopolitische stad beschikt over een Rockhal, de Belval ovens bieden je het beste uitzicht over de stad.
 

Wat te doen in Esch-sur-Alzette in de zomer

Ga op zoek naar de fresques, de muurschilderingen die je verspreid door heel Esch-sur-Alzette op originele en onverwachte locaties vindt. Geniet van de natuur in natuurpark Ellergronn. Verken de verdere omgeving als Esch-sur-Sûre langs de rivier en rij door pittoreske dorpjes op weg naar de Franse tuinen van Ansembourg kasteel.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties