Findel

Findel AUTOVERHUUR

adres

3 Trèves Rd, 2632 Findel

GDS-Code: LUX

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

08:00 - 20:00

ZA - ZO:

09:00 - 17:00

Vakanties:

09:00 - 17:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Findel

Wat maakt Findel Autoverhuur zo speciaal?

Handige locatie:

Je vindt de vestiging in aankomsthal 1, op niveau -1.

24 uur terugbrengen:

Breng jouw huurauto terug wanneer het jou uitkomt.

Klantenservice:

Onze lieve collega’s helpen je graag in het Engels op weg.

Nieuwe auto’s:

Jouw volgende auto is gemiddeld niet ouder dan 3 maanden.

Findel Autoverhuur

Huur een auto in het kleine dorpje van Findel en ontdek Luxemburg op gemak. Met Findel Autoverhuur rijd je gemakkelijk door het land en zijn alle bezienswaardigheden binnen handbereik. Bij de vestiging huur je bij aankomst op de luchthaven voordelig een auto in één van de vele beschikbare voertuigcategorieën. Huur bijvoorbeeld een cabrio, economy, sedan, SUV, Luxe & Sportmodellen en zijn er nog vele andere opties. Met boekbare extra’s maak je jouw huurauto compleet en voldoet deze aan al jouw eisen. Maak jouw boeking af met bijvoorbeeld een kinderzitje, extra dekking of navigatiesysteem.

Findel Autoverhuur

SIXT vestiging bij Findel Autoverhuur

Je rijdt vanaf de internationale luchthaven van Luxemburg (LUX) meteen weg en kan je op verkenningstocht met jouw huurauto, want onze vestiging vind je direct in de aankomsthal. Je vindt de vestiging met de auto door de borden naar Luxembourg-Trier op de A1 te volgen, neem vervolgens afslag 9. Wanneer je jouw huurauto wilt terugbrengen kan dit op niveau -2 van de parkeerplaats van de luchthaven. Parkeer het voertuig op één van de SIXT-parkeerplekken. Buiten openingstijden kan je de sleutel achterlaten in het sleutelkastje gelegen bij parkeerplek H41.

Ontdek Findel met jouw huurauto

Vanaf het kleine dorpje Findel rijd je binnen 15 minuten naar het centrum van Luxemburg. Bezoek bijzondere en historische gebouwen zoals de Kathedraal van Luxemburg, de Abdij van Neumünster of Palais Grand-Ducal. Geniet van moderne kunst in het Musée d’Art Moderne Grand-Duc Jean (MUDAM). Bekijk de Kazematten van Bock (ondergrondse gangenstelsels) of ga winkelen in de winkelstraat Grand Rue.