Luxemburg Luchthaven

Luxemburg Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Counter Arrival Hall Level -1, 1110 Luxemburg-Findel

GDS-Code: LUX

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

08:00 - 20:00

ZA - ZO:

09:00 - 17:00

Vakanties:

09:00 - 17:00

Extra informatie Buiten openingstijden

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Luxemburg Luchthaven

Wat maakt de Luxemburg luchthaven vestiging nu zo speciaal?

Snel te bereiken:

De SIXT branche ligt net naast de inkomhal van de luchthaven.
 

 

 

De scherpste prijzen:

Bij ons vind je je vakantieauto tegen de beste huurprijs.

Moderne voertuigen:

Welk merk je verkiest, wij hebben de modernste auto voor je.

Je voertuig inleveren wanneer je wilt:

Je kunt je auto 24u op 7 terugbrengen.

Luxemburg luchthaven auto huren

Wil je op je eigen manier naar de mooie sites van Luxemburg rijden nadat je geland bent? Kies dan voor de Luxemburg luchthaven autoverhuur van SIXT. Wij hebben een zeer ruim aanbod aan auto’s, inclusief SUV’s, economy wagens, cabrio’s, sedans, compacte auto’s, bestelbusjes, personenbusjes en luxe & sportmodellen beschikbaar voor je. Met je familie in een SUV naar het Luxembourgish Aviation Museum rijden of met een vriend in een compacte auto de smalle straten verkennen? Dankzij SIXT kan het. Met onze extra’s zoals kinderstoelen, extra bestuurder of een GPS zal je vakantie nog vlotter verlopen.

Luxemburg luchthaven auto huren

SIXT locatie op de luchthaven van Luxemburg

Als je aangekomen bent op de Luxemburg luchthaven (LUX), dan kun je snel langskomen bij ons voor de Luxemburg luchthaven auto huren mogelijkheid want onze vestiging ligt net naast de luchthaven. Als je toegekomen bent, dan moet je de luchthaven verlaten aan de Rue de Trèves. Volg die weg voor vijf minuten, neem de Rue Lou Hemmer en binnen een paar minuten ben je bij ons. Die wandeling is lang genoeg om je auto te boeken via onze applicatie of website. Je auto terugbrengen gaat al even eenvoudig, want het enige wat je moet doen is je voertuig parkeren op de SIXT parking en je sleutels afgeven.

Ontdek Luxemburg in je mooie SIXT huurauto

Heb je de Luxemburg luchthaven auto huren optie van SIXT gebruikt? Dan moet je zeker in je auto naar het dichtbijgelegen Luxembourg American Cemetery Memorial rijden want daar kun je op een serene manier de Amerikaanse soldaten herdenken. Rij ook naar de mooie Abbey of Echternach en Vianden Castle en als je aan Le Chemin de la Corniche toekomt, dan krijg je een wondermooi uitzicht over de stad.