Metz Treinstation

Metz Treinstation AUTOVERHUUR

adres

12 rue Francois de Curel, 57000 Metz

GDS-Code: ETZ

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

08:00 - 12:30

13:30 - 19:00

ZA:

08:00 - 12:00

14:00 - 16:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Metz Treinstation

Wat maakt de Metz treinstation auto huren zo speciaal?

Gemakkelijk te bereiken:

De SIXT branche ligt naast het trein- en busstation.

Terugbrengen wanneer het je past:

Je kunt je auto 24u24u inleveren bij SIXT.

Huurvoertuigen van topkwaliteit:

Je huurauto is ongeveer drie maanden oud.

Meest moderne voertuigen:

In onze aanbod vind je de meest contemporaine auto’s.

Metz treinstation auto huren

Met de trein toegekomen in Metz en wil je naar de Kathedraal Saint-Etienne en La Cour d’Or gaan met eigen vervoer? Gebruik onze autoverhuur Metz treinstation. Dankzij SIXT auto’s uit klassen zoals sedan, compact, luxe & sportmodellen, economy, cabrio, SUV, bestelbus en personenbus vind je een auto dat perfect bij je vakantie past. Zeker omdat je nog extra’s zoals kinderstoelen, GPS-systeem of extra bestuurder kunt boeken. Zo geraak je nooit de weg kwijt als je en je vriendin naar de winkelstraten gaan in een compact of als je met kunstliefhebbers in een personenbus naar Centre Pompidou rijdt.

Metz treinstation auto huren

SIXT vestiging in Metz

Kies je voor de Metz treinstation optie? Dan kun je je huurauto eenvoudig komen afhalen want SIXT ligt net naast het treinstation. Of je nu dus met de bus of trein naar Metz reist, je bent in een instant bij ons. Toegekomen in Metz? Verlaat het station aan de kant van de Place Charles De Gaulle, neem de François de Curel straat en je bent direct bij ons. Tijdens deze korte wandeling kun je je auto huren via onze app, website of telefoon, moest je dit nog niet gedaan hebben. Je voertuig inleveren? Zet je auto op de parking, geef de sleutels af en stap de trein op naar je volgende bestemming.

Ontdek Metz met je huurauto

Je huurauto geboekt met de autoverhuur Metz treinstation? Rij naar het Centre Pompidou-Metz dat op een boogscheut van SIXT ligt. Daar kun je genieten van unieke en moderne kunst. Meer te vinden voor archeologie? Zet een bezoek aan het La Cour d’Or op je vakantielijst. Als je honger gekregen hebt, moet je zeker stoppen aan de eetkraampjes in de Marché couvert of de restaurants op Place Saint-Louis.