zagreb city content
Zagreb/Hotel Panorama

Zagreb/Hotel Panorama AUTOVERHUUR

adres

Trg Kresimira Cosica 9, 10000 Zagreb

GDS-Code: ZAG

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

08:00 - 20:00

Vakanties:

08:00 - 20:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Zagreb/Hotel Panorama

Eenvoudig een auto huren bij Zagreb Hotel Panorama

Een auto huren doet u overal ter wereld bij Sixt autoverhuur. De hoofdstad van Kroatië heeft veel moois te bieden op het gebied van cultuur en architectuur. Wilt u deze stad eens op eigen gelegenheid en van dichtbij bekijken? Met een huurauto van Zagreb Hotel Panorama hoeft u geen hoekje van de stad te missen. Kies bijvoorbeeld voor een luxe auto, een sportmodel of een cabrio. Wij kunnen u geen specifiek model garanderen, maar u krijgt altijd een auto uit de door u gekozen categorie. Onze autoverhuur bij Zagreb Hotel Panorama is gemakkelijk te bereiken, het ligt namelijk niet ver van het station Zapadni kolodvor. De luchthaven ligt op ongeveer 10 kilometer afstand van de stad.

zagreb city content
Bekijk meer Bekijk minder
woman driving trip

Goedkoop een auto huren bij Zagreb Hotel Panorama

Wilt u de stad Zagreb op eigen gelegenheid ontdekken zonder dat u steeds weer hoeft uit te zoeken hoe u ergens komt met het openbaar vervoer? Een auto huren hoeft niet duur te zijn en u bent niet gebonden aan vaste tijden. Sixt helpt u graag! In de stad dient u zeker een kijkje nemen in de Sint-Stefanuskathedraal. Het meest opmerkelijke aan deze kerk is wel dat de beide torens bewust niet even lang zijn gemaakt. Ook het Ban Jelanicplein is zeker een bezoekje waard. Dit kunnen we met recht een levendig deel van de stad Zagreb noemen. Langs de rand ervan vindt u diverse historische gebouwen en natuurlijk zijn hier ook een keur aan winkels, restaurants en bars te vinden.

David Drenski
( Station Manager )

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 3.5 / 276 Beoordelingen

Dubravka K.

Jako sam zadovoljna, djelatnici ljubazni i srdačni, automobil čist, siguran i dovoljno velik za putovanje kakvo mi je trebalo! Hvala

I rent cars very often and this is the best rent-a-car in town with nicest, most professional and most flexible reps I might have seen ever. Special thanks to Jelena who knows how to treat her customers well.

Matilda G.

Hvala na ljubaznosti i profesionalnosti!