Zagreb/Hotel Panorama

Zagreb/Hotel Panorama AUTOVERHUUR

adres

Trakoscanska 2, 10000 Zagreb

GDS-Code: ZAG

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

08:00 - 20:00

Vakanties:

08:00 - 20:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Zagreb/Hotel Panorama

Wat maakt autoverhuur Zagreb Hotel Panorama zo speciaal?

Goedkope verhuur:

Tegen de laagste prijzen vind jij comfortabele auto’s.

Nieuwe auto’s:

Geen enkele auto uit de vloot is ouder dan drie maanden.

Engelstalige service:

Onze medewerkers staan jou te woord in het Engels.

Betaal later:

Als je later betaalt kun je jouw boeking kosteloos wijzigen.

Autoverhuur Zagreb Hotel Panorama

Huur nu jouw SUV, sedan of busje voor de hele familie of vriendengroep bij autoverhuur Zagreb Hotel Panorama. Deze centraal gelegen SIXT autoverhuur locatie is goed bereikbaar en een praktisch beginpunt van jouw bezoek aan het levendige Zagreb. Boek een navigatiesysteem bij en sla geen galerij, museum of monument over. Ook is het mogelijk om een extra bestuurder aan te melden, zodat je het rijplezier kunt verdelen en iedereen op zijn tijd ongestoord om zich heen kan kijken.

 

Autoverhuur Zagreb Hotel Panorama

SIXT vestiging Zagreb Hotel Panorama

Autoverhuur Zagreb Hotel Panorama is 70 meter ten zuiden van Hotel Panorama. Met de auto ga je bij de Nationale Bank de Vukovarska straat in. Bij het tweede verkeerslicht ga je rechts richting Nova straat. Neem het derde verkeerslicht links. Na 100 meter vind je het hotel. Kom je met het OV? Neem vanaf het treinstation tram 9 richting Ljubljanica. Stap uit bij Tresnjevacki Trg. Vanaf hier loop je de Trakoscanska Ulica in. Na 650 meter vind je aan de linkerkant het kantoor. Wanneer je de auto inlevert, parkeer je deze naast het Panorama Hotel. Op aanvraag is terugbrengen 24/7 mogelijk.

Ontdek Zagreb met jouw huurauto

In Zagreb vind je een  indrukwekkende collectie opgravingen in het archeologisch museum, gelegen in het prachtige historische Vranyczany-Hafner paleis. Met maar liefst meer dan 460000 voorwerpen heb jij hier meer dan genoeg te bekijken. Na je bezoek zin gekregen de buitenlucht op te zoeken? Pak de auto naar Medvednica en volg één van de wandelroutes door deze prachtige bossen.