Rome Termini Treinstation

Rome Termini Treinstation AUTOVERHUUR

adres

Via Giovanni Giolitti 34, 00185 Roma

GDS-Code: ROM

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

08:00 - 20:00

ZA - ZO:

08:00 - 18:00

Vakanties:

08:00 - 18:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Rome Termini Treinstation

Wat maakt Rome Centraal Station zo speciaal?

Handige locatie:

De Centraal Station vestiging is eenvoudig te bereiken.

Ruim aanbod:

Grote selectie premium auto’s van gemiddeld slechts 3 maanden oud.

Hoogwaardige klantenservice:

Vriendelijke Engels sprekende medewerkers.
 

Scherpe prijzen:

Zeer competitieve bedragen voor al onze modellen en merken.

Rome Centraal Station auto huren

Een auto huren in het hart van Rome bij jouw betrouwbare autoverhuur partner SIXT is heel eenvoudig. Via de SIXT app of de website boek je de voertuigcategorie van jouw keuze. Je krijgt altijd een auto uit de categorie die je gekozen hebt. We hebben economy, sedan en compact. Ideaal om jezelf voort te bewegen in Rome. Bestelbusjes, personenbusjes en SUV’s voor als je meer ruimte nodig hebt. Voor extra flair zijn de cabrio’s, luxe en sportmodellen absoluut de moeite waard om te bekijken. Bepaal zelf welke extra opties je nog nodig hebt, zoals kinderzitjes, navigatie en een extra bestuurder.

Rome Centraal Station auto huren

SIXT vestiging op Rome Centraal Station

Jouw SIXT vestiging is gelegen in het auto verhuur centrum van Centraal Station Termini. Voor je huurauto verlaat je de vestiging, neem je de uitgang van het treinstation en sla je linksaf. Wanneer je het station gepasseerd bent vind je onze parkeerplaatsen recht tegenover het station in de “kiss and ride” parkeerruimte. Als je de auto terugbrengt kan je deze achterlaten in het auto park van Centraal Station Termini in Piazza dei Cinquecento. Volg de oranje SIXT borden en deponeer de sleutel in de sleuteldoos. Het Centraal Station is eenvoudig te bereiken met de trein, metro’s en bussen.

Ontdek Rome met jouw huurauto

Door op Rome Centraal Station een auto te huren ben je klaar voor je reis. Je kan direct het Forum Romanum en Colosseum bezoeken op een steenworp afstand van onze vestiging. Verlaat daarna de drukte van Rome en rijd soepeltjes naar Palazzo Sforza-Cesarini en Castello Borgi, terwijl je geniet van de prachtige omgeving en het comfort van je nieuwe auto.