Milan Duomo

Milan Duomo AUTOVERHUUR

adres

Via Flavio Baracchini 1, 20123 Milano

GDS-Code: MIL

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

08:00 - 18:30

ZA - ZO:

09:00 - 16:30

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Milan Duomo

Wat maakt Milaan Duomo Autoverhuur zo speciaal? 

24 uur terugbrengen:

Breng jouw huurauto terug wanneer het jou uitkomt.

Handige locatie:

Gelegen in het centrum, dichtbij de kathedraal van Milaan.

Klantenservice:

Onze vriendelijke collega’s helpen je graag in het Engels.

Betaalbare luxe:

Een SIXT-huurauto past binnen elk budget, ook dat van jou.

Milaan Duomo Autoverhuur

Ontdek het prachtige Milaan met een huurauto van SIXT. Gelegen dichtbij de Dom van Milaan, is Milaan Duomo Autoverhuur het perfecte begin van jouw verblijf in de stad. Onze vestiging heeft een huurauto die perfect past bij de doeleinden van jouw reis. Je kiest uit vele verschillende voertuigcategorieën, zoals een cabrio, compact, SUV, sedan, Luxe & Sportmodellen, Personenbusje en meer. Maak jouw boeking compleet met boekbare extra’s zoals een kinderzitje, navigatiesysteem en extra dekking, en maak jouw verblijf in Milaan onvergetelijk met SIXT.

Milaan Duomo Autoverhuur

SIXT vestiging Milaan Duomo Autoverhuur 

Vanaf de Dom van Milaan is het ongeveer 5 minuten lopen naar Milaan Duomo Autoverhuur. Met het openbaar vervoer kan je de metrolijnen M1 en M3 nemen en bij de Duomo halte uitstappen. Met buslijn 54 stap je uit bij Piazza Diaz. Breng jouw huurauto terug door het voertuig op het Autosilo Diaz parkeerplaats te parkeren. SIXT parkeerplekken vind je op niveau -3. Als je de huurauto terug brengt buiten openingstijden kan je de autosleutels achterlaten in het sleutelkastje die zich bevindt op niveau -1, naast de receptie.

Ontdek Milaan met jouw huurauto

De vestiging is gelegen dichtbij de Dom en is daarom zeker een goed begin. De Duomo di Milano is één van de grootste kathedralen in de wereld en dus zeker de moeite waard om te bezoeken. Bewonder het Laatste Avondmaal van Leonardo da Vinci in het Klooster Santa Maria delle Grazie. Of bezoek het vijftiende eeuwse kasteel, Castello Sforzesco. Sluit de dag af in de wijk Navigli, in een restaurantje.