Milaan Centraal Station

Milaan Centraal Station AUTOVERHUUR

adres

Piazza Duca d'Aosta 1, 20125 Milano

GDS-Code: MIL

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - ZO:

08:00 - 20:00

Vakanties:

08:00 - 20:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Milaan Centraal Station

Wat maakt Milaan Centraal Station zo speciaal?

Handige locatie:

Onze vestiging is gelegen dichtbij het Milaan Centraal Station.

24 uur terugbrengen:

Breng jouw huurauto terug op elk moment van de dag.

Luxe voertuigen:

Rijd in luxe door deze modestad met merken zoals Mercedes-Benz.

Blijf flexibel:

Met ‘later betalen’ kan je jouw boeking kosteloos te annuleren.

Autoverhuur Milaan Centraal Station

Ben je van plan binnenkort Milaan te bezoeken en kom jij aan op het Milaan Centraal Station? Dan is autoverhuur Milaan Centraal Station dé ideale plek om jouw volgende huurauto op te halen. SIXT heeft een ruim aanbod aan voertuigcategorieën, waardoor er voor iedereen een huurauto beschikbaar is. Kies bijvoorbeeld voor een cabrio, compacte en economische auto’s, SUV, sedan, personenbusje en nog veel meer. Jouw volgende huurauto is niet compleet zonder boekbare extra's, zoals een navigatiesysteem, kinderzitje of extra bestuurder.

Autoverhuur Milaan Centraal Station

SIXT vestiging op Milaan Centraal Station

Onze vestiging vind je aan de rechterkant vanaf het Milaan Centraal Station. In het Galleria Delle Carrozze vind je onze vestiging meteen aan de rechterkant. Onze tweede vestiging bereik je door even verder te lopen. Vanaf het platform ga je naar de begane grond en sla net voor de uitgang rechtsaf om onze vestiging te vinden. Je vindt onze parkeerplaats aan de linkerkant van het treinstation (P1). Buiten openingstijden jouw huurauto terugbrengen kan door de auto op de parkeerplaats te parkeren en de sleutels achter te laten in het sleutelkastje bij onze vestiging.

Ontdek Milaan met jouw huurauto

In Milaan geniet je niet alleen van de mode, maar leer je ook meer over de rijke geschiedenis. Bezoek bijvoorbeeld de Sint-Laurensbasiliek en de Dom van Milaan. Bekijk het beroemde ‘Laatste Avondmaal’ van Da Vinci in het Santa Maria delle Grazie. Bezoek één van de mooiste shoppingcentra ter wereld, de Galleria Vittorio Emanuele II. Of rijd naar het Comomeer voor een ontspanmomentje.