genova city content
Genua

Auto huren Genua – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Genova is de stad bij uitstek om het authentieke Italië te ontdekken. Het is een havenstad met een schitterend en levendig historisch centrum en meer cultuur en kunst dan het oog aankan. Daarnaast is Genova, door de centrale ligging, een uitstekende uitvalsplaats om Ligurië te verkennen. Aan de ene kant, tussen Ventimiglia aan de grens met Frankrijk en Genova in, is de chique Bloemenriviera met wereldbekende plaatsen zoals San Remo en diens weeldige mediterrane vegetatie. Aan de andere kant, tussen Genova en de Toscaanse kust in, vindt u woestere landschappen met hoge kliffen en bochtige kustwegen. Hier vindt u het beroemde Portofino en de vijf dorpen van Cinque Terre. De omgeving is zeer geschikt om een auto te huren om de regio verkennen, omdat veel pittoreske plaatsjes hier in de streek niet bereikbaar zijn met het openbaar vervoer.

ALLE SIXT LOCATIES

Een auto huren, voordelig en betrouwbaar

De autoverhuur van Genova is gelegen aan een centraal plein in de stad. U kunt een navigatie systeem bij uw huurauto boeken zodat u zorgeloos de omgeving van Genova kunt verkennen. Al onze auto's zijn modern en betrouwbaar. Geen enkele auto in ons wagenpark is ouder dan 6 maanden. Bovendien is onze autoverhuur erg voordelig, zoals u kunt merken bij een prijsvergelijking voor goedkope prijzen. Zult u met veel bagage reizen? Hoeveel passagiers zullen er meerijden? Voor elke omstandigheid kunt u de ideale auto huren in Genova. Onze vriendelijke medewerkers adviseren u graag, zodat u de juiste keuze kunt maken die op uw persoonlijke situatie aansluit. U kunt een auto bij ons telefonisch reserveren maar ook online via www.sixt.nl of via de app. Het verhuurstation van Genova centrum is elke ochtend open van maandag tot en met zaterdag. Wij zijn telefonisch bereikbaar op de Nederlandse hotline of op het lokale nummer: + 39-6-652111

genova city content
Bekijk meer Bekijk minder
genova city small

Autoverhuur Genova

Of u Genova slechts aandoet als tussenstop om de regio te verkennen of dat u daadwerkelijk van plan bent de stad zelf te ervaren, trekt u vooral een middag uit voor de mooie musea van Genova. De natuur in Ligurië is schitterend maar minstens zo indrukwekkend zijn enerzijds de culturele erfenis in de regio en anderzijds de culinaire hoogstandjes. Het aangename klimaat zorgt er gelukkig voor dat er elk jaar weer langdurig van Ligurië genoten kan worden. Dankzij de goedkope autoverhuur van Sixt houdt u ook nog eens meer over voor uw vakantie!

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties