Genoa Brignole Station

Genoa Brignole Station AUTOVERHUUR

adres

Piazza Giuseppe Verdi 2, 16121 Genova

GDS-Code: GOA

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

09:00 - 13:00

ZA:

09:00 - 12:30

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Genoa Brignole Station

Wat maakt Genoa Brignole Station zo speciaal?

Handige locatie:

De vestiging vindt je gemakkelijk in het stationsgebouw.

 

24 uur terugbrengen:

Breng jouw huurauto terug op elk moment van de dag.

Klantenservice:

Huur een auto bij één van onze Engelssprekende collega’s.

Luxe voertuigen:

Keuze uit voordelige en luxe voertuigen van merken zoals BMW.

 

Autoverhuur Genoa Brignole Station

Ontdek de oude havenstad Genua met een huurauto van SIXT. Gelegen in het noorden van Italië, is een auto huren bij autoverhuur Genoa Brignole Station de ideale manier om de regio te bezoeken. Je hebt de keuze uit verschillende voertuigcategorieën, zoals een cabrio tijdens de warme maanden, of een ruime SUV of sedan. Voor iets groters kan je ook kiezen uit een personenbusje of bestelbusje. Of rijd in stijl in een luxe & sportmodel. Met beschikbare boekbare extra’s stel jij jouw huurauto helemaal samen zoals jij dat wilt en kies je bijvoorbeeld voor een kinderzitje of navigatiesysteem.

 

Autoverhuur Genoa Brignole Station

SIXT vestiging op het Genoa Brignole Station

Autoverhuur Genoa Bignole Station vind je in het treinstation gebouw. Verlaat het station via de hoofduitgang, sla linksaf en je hebt de vestiging al gevonden. Haal jouw huurauto op door vanaf de vestiging rechtsaf te slaan, loop voor 120 meter rechtdoor, sla vervolgens linksaf bij Edmondo de Amicis. Je vindt hier dan de parkeergarage Parcheggio Genova Brignole, met de parkeerplekken van SIXT op de eerste verdieping. Parkeer de huurauto ook weer hier tijdens het terugbrengen. Buiten openingstijden kan je de sleutels in het sleutelkastje bij de parkeergarage achter laten.

Ontdek Genua met jouw huurauto

Bezoek het historisch stadscentrum van Genua en geniet van gezellige winkeltjes en lekker eten. De kust van Genua staat niet bekend als een toeristentrekpleister, je kan hier dus niet alleen genieten van zon, zee en strand, maar ook van complete ontspanning. Bezoek de 16e-eeuwse stadspaleizen aan de Via Garibaldi. Of neem een kijkje in het indrukwekkende aquarium.