Saint-Tropez

Huur een auto in Saint-Tropez met SIXT

Van vissersbootjes naar dure jachten: Saint-Tropez heeft het allemaal, hoewel ze op dit moment meer dure jachten dan andere boten telt. Het is de perfecte stad voor iedereen die houdt van zien en gezien worden en daar hoort natuurlijk ook een mooie auto bij. Huur een auto in Saint-Tropez bij SIXT en geniet van flexibiliteit in deze prachtige stad. Maak jouw weg langs de haven in een Luxe of Sportmodel en geniet van de aandacht die erbij hoort. Je vindt ons op verschillende locaties, waaronder de luchthaven en het centrum waar wij met vriendelijke, Engelssprekende medewerkers klaarstaan om jou de beste service te bieden.
 

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Saint-Tropez

Huur een auto in Saint-Tropez om te genieten van al het moois dat deze stad aan de Franse riviera te bieden heeft. Maak jouw weg van strand naar strand en beperk jezelf niet alleen tot Saint-Tropez, maar breng ook een bezoek aan de andere steden in de buurt. Dit doe je bijvoorbeeld in een Premium Sedan of een Cabrio model van SIXT. Je kiest er zelf voor hoelang je deze auto bij je houdt. Bijvoorbeeld voor een weekendverhuur, maar wekelijksverhuur is ook mogelijk. Komen jullie er niet uit wie er achter het stuur mag kruipen? Boek dan een extra bestuurder bij.
 

SIXT diensten in Saint-Tropez

Handige tips bij bezoek aan Saint Tropez

Autoverhuur onder 25 jaar in Saint-Tropez:

je kunt in Saint-Tropez een auto huren vanaf 18 jaar onder de voorwaarde dat jouw rijbewijs nog twee jaar geldig is.
 

Dekkingspakketten:

wij van SIXT bieden meerdere dekkingspakketten aan, zodat jij met een gerust hart de Franse wegen betreedt.
 

Autoverhuur zonder creditcard:

wij nemen betalingen met krediet- en debetkaarten aan van alle internationaal erkende creditcardmaatschappijen.
 

Wat te doen in Saint-Tropez

Het Saint-Tropez dat wij kennen van de verhalen speelt zich af aan de kade. Hier bewonder je luxe jachten en drink je dure drankjes, maar daarnaast bevindt zich nog een heel schattig oud centrum. Hier moet je zeker een wandeling door maken wanneer je je in de stad bevindt. Rijd de auto ook eens naar het Citadel van Saint-Tropez. Deze is rond 1600 op een berg gebouwd om de stad te beschermen.
 

Wat te doen in Saint-Tropez in de winter

Waar het ’s zomers nog wel eens te druk in de stad kan zijn kan je haar ’s winters rustig ontdekken. Vooral de dagen tot kerst is er van alles te doen in Saint-Tropez. Vanaf 20 december is er een wedstrijd onder winkeliers om wie de mooiste etalage heeft en daarnaast zie je van 24 tot 31 december elke avond verlichting en projecties op huizen in de haven van de stad. Reis ook eens af naar Cannes, een andere heerlijke stad aan de Côte D’Azur.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties