Pyrénées-Atlantiques (64)

Huur een auto in de Atlantische Pyreneeën

Wie de Atlantische Pyreneeën zegt denkt gelijk aan bergen. Dit prachtige berggebied ademt historie en tradities. Huur een auto in de Atlantische Pyreneeën om het uiterste uit jouw trip naar dit mooie gebied te halen. Maak een trip naar de bedevaartsplek Lourdes en geniet van de mooiste uitzichten. Wij van SIXT staan bekend om onze prachtige voertuigen en uitstekende service. En dit alles voor een betaalbare prijs. Zo staan wij ook hier met Engelssprekende medewerkers 24/7 voor jouw klaar. Geniet van jouw trip in een luxe sportmodel of ga voor comfort in een van onze SUV’s.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in de Atlantische Pyreneeën

Huur een auto in de Atlantische Pyreneeën om je flexibel en vrij te voelen op jouw reis. Met veel ervaring en kennis bieden we jou de allerbeste auto’s. Zo krijg je van ons een voertuig van een topmerk, zoals BMW die gemiddeld maar liefst drie maanden oud is. Kies bijvoorbeeld voor een compact model of een premium sedan waarin jij jouw reis maakt. Je huurt hem al vanaf eendagshuur, maar mag hem ook voor wekelijks verhuur meenemen. Ga met plezier de weg op door een extra bestuurder bij te boeken.

SIXT diensten in de Atlantische Pyreneeën

Handige tips bij bezoek aan de Atlantische Pyreneeën

One-way huur:

One-way verhuring is tegen een vergoeding binnen Europa mogelijk. Neem van tevoren contact op met jouw SIXT vestiging om de exacte kosten te weten te komen.

Flexibele huuropties:

Dankzij onze Flexi Retourgarantie kun jij jouw huurauto, ongeacht de huurovereenkomst op elk moment terug brengen.

Kinderzitjes:

Ook wanneer jij naar de Atlantische Pyreneeën gaat kunnen de kinderen mee op reis. Je boekt bij SIXT gemakkelijk een baby- of kinderstoeltje bij, waardoor zij veilig mee op stap kunnen.

Beste plekken om te bezoeken in de Atlantische Pyreneeën

  • Biarritz: deze Franse stad is van origine een van de hotspots voor de Europese royals in de 18e eeuw geweest. Hier geniet je optimaal van prachtige stranden omringd door bergen en daarnaast kan je er goed surfen.
  • Bayonne: Bayonne is een stad vol historie. Er is veel te bewonderen met onder andere het Château Vieux kasteel, een klooster uit de 13e eeuw en het Musée Basque waarin je alles leert over de kunst en tradities uit de regio.
  • Pau: Pau is een stadje dat op zo een 85 kilometer afstand van de Spaanse grens ligt. Een simpele wandeling over de boulevard hier is al adembenemend mooi met uitzicht over het land en de bergen. Daarnaast leidt deze je naar Château de Pau waar koning Henry IV is geboren.

Tips voor de Atlantische Pyreneeën in de winter

Er is natuurlijk geen betere plek om in de winter te skiën dan als in een berggebied als de Atlantische Pyreneeën. Rij de auto naar de Grandvalira, een perfect gebied om te kunnen genieten van wintersport. Ben jij in de artistieke vibe? Breng dan een bezoek aan het Dalí Theater Museum waar je het werk van de artiest kunt bewonderen.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties