biarritz city content
Biarritz Treinstation

Biarritz Treinstation AUTOVERHUUR

adres

23 Allée du Moura, 64200 Biarritz

GDS-Code: BIQ

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

10:00 - 18:00

Vakanties:

10:00 - 18:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Biarritz Treinstation

Een auto huren op Biarritz Trein Station bij Sixt

Geniet volop van het Franse leven aan de kust en uw comfortabele huurauto van Sixt. Vanaf onze autoverhuur aan Allée du Moura bij Biarritz Trein Station bent u zo bij de zee en de goudgele stranden. Reserveer nu via de handige reserveringsservice van onze autoverhuur. Op het door u aangegeven tijdstip staat dan uw auto voor u klaar. Reserveren kan telefonisch, via uw reisbureau, de website of de app. Extra's als een navigatie of kinderzitje regelt u makkelijk. Alles is uiteraard van goede kwaliteit en altijd tegen zeer voordelige tarieven. U kunt kiezen uit diverse auto's zoals personenauto's, stationwagens, sportauto's en SUV's. Of ga heerlijk uitwaaien, rijdend langs de zee met een van onze cabrio's. Bij Sixt autoverhuur krijgt u goede kwaliteit zeer goedkoop. Want wij gaan altijd voor de scherpste prijzen.

biarritz city content
Bekijk meer Bekijk minder
friends joy outdoors

Een auto huren bij Biarritz Trein Station: rijplezier in Frankrijk en Spanje

Met een van onze auto's kunt u niet alleen van het Franse kustleven genieten, maar ook van de Spaanse cultuur genieten. Biarritz ligt namelijke dicht bij de Spaanse grens. Een bezoekje aan het wereldberoemde Guggenheim museum in Bilbao is met een auto een korte trip. In en rond Biarritz is ook genoeg te doen om optimaal van je auto en het Franse land en kust te genieten. Deze kustplaats is een must voor surfers en andere watersportliefhebbers. Een Auto huren op Biarritz Trein Station is dan ook relaxed genieten van zon zee en de service van Sixt.

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 3.8 / 33 Beoordelingen

karie A.

Personnes de l accueil très agréable et disponible tant à l arrivée qu au départ

Voiture de location propre

Dommage que le site annonce location manuelle alors que c est une automatique

catherine g.

L'agence est vraiment tout près de la gare. Accueil cordial le dimanche, réception d'un véhicule propre tel que réservé en ligne. Retour avant l'ouverture de l'agence le samedi suivant, selon une procédure simple.

Seule petite difficulté: je ne pensais pas avoir tant de mal à dégager le bouchon du réservoir d'essence pour faire le plein avant de rendre la voiture!

Philippe B.

Agence très bien située, personnel très aimable et peu de temps d'attente pour le véhicule