Nîmes Treinstation SNCF

Nîmes Treinstation SNCF AUTOVERHUUR

adres

Allée Boissy d'Anglas, 30900 Nimes

GDS-Code: FNI

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZA:

09:00 - 17:30

Vakanties:

09:00 - 17:30

Extra informatie

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Nîmes Treinstation SNCF

Wat maakt Autoverhuur Nîmes Treinstation zo speciaal?

24 uur terugbrengen:

Breng jouw huurauto terug wanneer het jou uitkomt.

Klantenservice:

Onze lieve collega’s helpen je graag in het Engels op weg.

Betaalbare luxe:

Rijd rond in huurauto’s van topmerken tegen betaalbare prijzen.

Flexibele betaaloptie:

Annuleer je boeking gratis met de optie 'later betalen'.

Autoverhuur Nîmes Treinstation SNCF

Ontdek de rijkdom en de historische gebouwen van Nîmes met een huurauto van autoverhuur Nîmes Treinstation SNCF. Met SIXT geniet je van voordelige huurauto’s die beschikbaar zijn in vele verschillende voertuigcategorieën. Je hebt de keuze uit een cabrio, compacte en economische auto’s, sedan, SUV, Luxe & Sportmodellen en meer. En met een ruim aanbod zit er altijd een huurauto bij die aan jouw eisen voldoet. Je maakt tevens je boeking compleet met boekbare extra’s, zoals extra dekking of bestuurder, of een navigatiesysteem. Geniet van gemak en comfort in één van de huurauto’s van SIXT.

Autoverhuur Nîmes Treinstation SNCF

SIXT vestiging op Nîmes Treinstation SNCF

Autoverhuur Nîmes Treinstation SNCF biedt een Meet & Greet service aan bij de receptie van het Ibis Hotel. Je vindt het hotel tegenover het treinstation en vlakbij het historisch centrum. Vanaf het treinstation neem je de uitgang naar het busstation, onze vestiging vind je dan aan de linkerkant. Aan het einde van de huurperiode kan je het voertuig parkeren op niveau 2 van het Nemausus parkeerplaats. Mocht je jouw huurauto buiten openingstijden willen terugbrengen, gelieve de sleutels in het sleutelkastje bij de vestiging achter te laten.

Ontdek Nîmes met jouw huurauto

Bezoek Nîmes en ontdek wat het prachtige Zuid-Frankrijk te bieden heeft. Tegenover het treinstation vind je meteen de eerste bezienswaardigheid, Fontaine Pradier. In het stadscentrum van Nîmes vind prachtige Romeinse monumenten. Bezoek het 2000 jaar oude gladiatoren arena of bewonder de prachtige Romeinse tempel, Maison Carré. Ga ontspannen in Jardin de la Fontaine, het stadspark van Nîmes.