avignon city content
Avignon Treinstation

Avignon Treinstation AUTOVERHUUR

adres

Place de l'Europe, 84000 Avignon

GDS-Code: AVN

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

08:30 - 21:00

ZA - ZO:

09:00 - 18:00

Vakanties:

09:00 - 18:00

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Avignon Treinstation

Een auto huren op Avignon Station TGV

Reist u per trein naar het Avignon Station TGV en wilt u vanaf hier de vrijheid hebben om per huurauto verder te reizen? Verdiep u dan eens in de onbegrensde mogelijkheden van Sixt autoverhuur. De verhuurlocatie van Sixt op het Avignon Station TGV heeft 365 dagen per jaar ruime openingstijden en beschikt tevens over een 24-uurs inleverservice. Bij deze autoverhuur is het onder andere mogelijk om een Mercedes-Benz, Volkswagen Passat of een BMW te huren. Zo kunt u goedkoop de omgeving verkennen en bent u niet afhankelijk van het openbaar vervoer of dure taxi's. Sommige auto's beschikken standaard over een ingebouwd navigatiesysteem, maar het is ook mogelijk om deze los bij te boeken. Bovendien is elke auto standaard WA-verzekerd, maar u kunt er ook voor kiezen om aanvullende verzekeringen af te sluiten. Dit maakt het erg aantrekkelijk om van deze autoverhuur gebruik te maken.

avignon city content
Bekijk meer Bekijk minder
friends joy outdoors

De rijke historie van de oude stad

Avignon is gelegen in Zuid-Frankrijk en heeft een historisch stadscentrum dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Een deel van het centrum is omgeven door een vier kilometer lange muur met zeven stadspoorten, waarbinnen sfeervolle huizen, smalle straatjes en gezellige pleinen zich afwisselen. In de stad zijn diverse musea gevestigd, maar misschien is het bekendste gebouw nog wel de Pont Saint-Bénézet, de welbekende halve brug uit het liedje Sur le pont d'Avignon. Op het gebied van cultuur is er het jaarlijkse theaterfestival, waar inmiddels meer dan 100.000 bezoekers op af komen. Gaat u in de stad een auto huren bij Sixt, dan zijn de omliggende plaatsen goed te bereiken via de A7: de Autoroute du Soleil. Verder stroomt de rivier de Rhône ten westen van de stad.

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 4.4 / 405 Beoordelingen

Catherine B.

Véhicule impeccable, accueil et explications parfaits. Seul point négatif : absence de GPS et pas de prise USB pour connecter son téléphone et utiliser Waze.

Pascale MAC W.

Un très bon accueil, qu’il soit téléphonique ou lors de la prise en charge/restitution du véhicule. Véhicule correspondant totalement à mes besoins. Personnel disponible, sympathique, et de bon conseil. Merci 🙏

Louise G.

Super agence de location de voitures ! Surclassement suite au manque de véhicules sur le parking, personnel gentil et poli.

La voiture était très propre et le dépôt du véhicule a été effectué de manière très professionnelle par le responsable des retours véhicules.

Merci beaucoup ! Je pense réserver de nouveau chez Sixt fin Juin !