Montpellier Station St. Roch

Montpellier Station St. Roch AUTOVERHUUR

adres

Rue du Grand Saint Jean, 34000 Montpellier

GDS-Code: MPL

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

09:00 - 18:00

ZA - ZO:

12:00 - 18:00

Vakanties:

12:00 - 18:00

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Montpellier Station St. Roch

Wat maakt Montpellier station St. Roch zo speciaal?

Centraal gelegen:

Deze handige locatie is een ideaal startpunt van jouw reis.

24-uurs teruggave:

Lever jouw auto in wanneer dat jou het beste uitkomt.
 

Engelstalige service:

De medewerkers spreken Engels en staan 24/7 voor je klaar.

 

Lage prijzen:

Kies uit een luxe en nieuwe vloot tegen voordelige prijzen.

Montpellier St. Roch auto huren

Montpellier; een levendige mediterraanse stad waar zowel in de stad als de directe omgeving voor iedereen wat te doen is. Hoe kun je dit nu beter zelf ervaren dan met de auto? Vertrek daarom in een SIXT auto van autoverhuur Montpellier station St. Roch en begin je vakantie goed. Net als Montepellier biedt ook SIXT voor ieder wat wils; van sedans tot stationwagens en van sportauto’s tot busjes. Kies voor een dieselauto als je efficiënt en nog comfortabeler wilt rijden of meld een extra bestuurder aan om ook jouw eigen ogen de kost te geven aan al het moois dat Montpellier te bieden heeft.

Montpellier St. Roch auto huren

SIXT vestiging in Montpellier St. Roch

Vanwege de centrale ligging in Montpellier vlakbij het station is de SIXT autoverhuur station St. Roch eenvoudig te herkennen en te bereiken. Als je uit de trein stapt, volg je de trappen of neem je de lift richting de ‘nef’. Je volgt de bordjes ‘Location de voitures’ richting de uitgang ‘Pont de Sète’. Je vindt het SIXT kantoor net voor de uitgang. Je kunt je auto inleveren bij de ‘Parking Saint Roch’ aan de Rue Catalan. Dit is een parkeergarage, waar je de huurauto op verdieping -1 kan parkeren. Daarna lever je de sleutels in bij het SIXT kantoor.
 

Ontdek Montpellier met jouw huurauto

Zowel cultuur als natuurliefhebbers kunnen hier hun geluk op. Bezoek de historische wijk en bezichtig de l’Arc de Triomphe en de geneeskunde faculteit. Benieuwd naar de groene omgeving van deze stad? Neem dan de auto naar het startpunt van één van de vele wandelroutes, zoals in Baillargues. Waan jezelf tussen de wijngaarden en vergeet ook niet om na de wandeltocht een lokaal wijntje te proeven.