montpellier city content
AUTOVERHUUR
MONTPELLIER
Montpellier Station St. Roch
information
Kaart

Montpellier Station St. Roch AUTOVERHUUR

Details over je Sixt Locatie

Rue du Grand Saint Jean, 34000 Montpellier

Openingstijden

MA - VR:

08:00 - 19:30

ZA:

08:00 - 12:30

14:00 - 18:00

ZO:

12:00 - 19:00

Vakanties:

12:00 - 19:00

Kaart
Nabijgelegen locaties
montpellier city content

Een auto huren bij Montpellier Station St Roch

Bent u op zoek naar een huurauto in Montpellier? Autoverhuur Sixt is goedkoop, maar staat ook garant voor een goede service. Kies voor een categorie die u aanstaat en wij zorgen voor een auto die bij u past. Of dat nu een luxe auto is, een sportauto of een busje wanneer u wat meer wil vervoeren, wij regelen het voor u. Onze autoverhuur bij Montpellier Station St Roch is zeven dagen per week geopend en zelfs op feestdagen kunt u bij ons terecht. De openingstijden variëren per dag, maar uw auto inleveren kan altijd. Sixt biedt voldoende mogelijkheden voor iedere reiziger. Bent u van plan om grote afstanden af te leggen? Kies voor een extra bestuurder. Reist u met kinderen? Neem een kinderzitje erbij. Bent u niet bekend in de omgeving? Een navigatiesysteem is altijd bij te boeken.

Meer
guy driving stuck traffic
Op ontdekkingstocht door Montpellier

Een auto huren te Montpellier Station St Roch is een geweldige combinatie. Er zijn vele bezienswaardigheden die met de auto meteen makkelijk bereikbaar zijn. Wat dacht u van een bezoekje aan de citadel of het bijwonen van een voorstelling in de bekende Opéra Comédie? De stad is op zichzelf ook zeer de moeite waard: u ziet afwisselend mooie herenhuizen en statige openbare gebouwen. Ook bij nacht is dit kleine stukje Frankrijk een lust voor het oog. Met een gehuurde auto ziet u alles van dichtbij en bent u ook nog eens ontzettend mobiel. Niet langer last van slechte verbindingen of drukke bussen, bij Sixt autoverhuur staan wij altijd voor u klaar!

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 4.2 / 35   Beoordelingen

Lyes H.

Tout s'est très bien passé, service disponible et avenant par téléphone malgré récupération et remise de véhicule hors des heures ouvrées

Denis R.

Très bonne agence et personnel à l'écoute des clients

simon p.

Personnel au petit soin et véhicules impeccables