Auto huren in Nimes

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Nimes

*De prijzen zijn berekend op 07.06.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Nimes Treinstation SNCF, beginnend op 14.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Nimes

Auto huren Nîmes – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren Nîmes – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Nimes is een mooie zuidelijke stad in Frankrijk, die omgeven is door bijzondere natuur. Het is een uitgestrekt gebied dat alleen verkend kan worden per auto. Gelukkig kunt u zeer voordelig een auto huren in Nimes en kunt u daarbij profiteren van het grootste gemak. In Nimes heeft u drie locaties waar u altijd een nieuwe auto op kunt halen: op de Nimes-Garons luchthaven, op het Nimes treinstation SNCF en in het centrum van Nimes, namelijk aan 35 Rue de l'Abrivado. Bovendien kunt u 24 uur per dag uw auto hier weer inleveren. De rekening ontvangt u per post of e-mail.
Verken het prachtige Nimes met autoverhuur van Sixt

Verken het prachtige Nimes met autoverhuur van Sixt

Wanneer u de stad Nimes en de directe omgeving gaat verkennen, dan is een goedkope autoverhuur ideaal. U heeft de mogelijkheid om onderweg al een auto te huren, want u kunt hiervoor gebruik maken van uw smartphone, PDA of tablet. Ook kunt u telefonisch reserveren. U wilt natuurlijk niet te veel betalen voor uw huurauto, dus doen wij een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's. Zo hoeft een auto huren nooit een dure aangelegenheid te zijn. Een groot voordeel is dat u altijd een nieuwe auto huurt, die maximaal een half jaar oud is.
Veiligheid boven alles

Veiligheid boven alles

Een auto huren in Nimes maakt het makkelijk om te stad en de omgeving te verkennen. Dankzij autoverhuur in Nimes kunt u naar de oude arena en naar de dorpen eromheen om te genieten van de Franse cultuur en de delicatessen van de regio. Dit alles wilt u wel op een veilige manier doen, en dus kunt u een auto huren met een all-risk verzekering. Ook kunt u optioneel kiezen voor een kinderzitje of een navigatiesysteem. U kiest de verzorging die u noodzakelijk vindt en zo kunt u altijd optimaal uitgerust op reis. Autoverhuur in Nimes is ook mogelijk met een extra bestuurder. Dankzij onze service die past bij de eisen en wensen van deze tijd, kunt u zorgeloos genieten van uw verblijf in het zonnige zuiden!
Show more

Handige weetjes voor huren in Nimes

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Nimes?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Nimes dien je tenminste 18 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Nimes.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Nimes?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Nimes. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,2
Op basis van 360 reviews
De route naar SIXT
(5,0)
Op de SIXT-vestiging
(4,3)
Inlevering voertuig
(4,2)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Nimes

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Nimes?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Nimes?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Nimes?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Nimes

Meer weergeven