Montpellier

Huur een auto in Montpellier met SIXT

Huur een auto in Montpellier met SIXT om jezelf onder te kunnen dompelen in één van de leukste steden van Frankrijk. Je vindt ons op centrale locaties, zoals het treinstation in het centrum en op de luchthaven van de stad. Hier vanuit kun je gelijk de weg op. Bij deze vestigingen word je goed geholpen door onze vriendelijke, Engels sprekende collega’s die 24/7 voor je klaarstaan. We staan dan ook bekend om onze uitstekende klantenservice en flexibele houding. In Montpellier heb je keuze uit verschillende voertuigen, waaronder premium sedans en compacte auto’s. Voor welke ga jij?

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Montpellier

Het is zeker geen overbodige luxe om tijdens jouw trip naar Montpellier in het bezit van een auto te zijn. Zo rijd je gemakkelijk naar het strand en weer terug en bezoek je op deze manier meerdere steden in Frankrijk. Kies bijvoorbeeld voor een ruime SUV huurauto of een personenbusje wanneer je met meerderen op trip gaat. Deze huur je bijvoorbeeld voor een weekendverhuur of wekelijks verhuur. Zorg ervoor dat jij goed voorbereid de weg op gaat door een navigatiesysteem bij te boeken.
 

SIXT diensten in Montpellier

Handige tips bij bezoek aan Montpellier

One-way huur:

het is mogelijk om binnen Frankrijk gebruik te maken van one-way verhuring. Hiervoor brengen wij een kleine toeslag in rekening.
 

Baby- en kinderstoeltjes:

ook jouw kleintjes gaan veilig mee op stap. Je kunt bij SIXT zowel baby- als kinderstoeltjes huren.
 

Autoverhuur onder 25 jaar in Montpellier:

je mag in Montpellier al een auto huren vanaf 18 jaar onder de voorwaarde dat jouw rijbewijs nog twee jaar geldig is.

Wat te doen in Montpellier

In het oude stadscentrum vind je allerlei historische gebouwen. Vooral in La vieille Ville is veel te bezoeken en de Middeleeuwse huisjes hier zijn prachtig om te bewonderen. Als je op zoek bent naar iets meer ontspanning pak je de auto naar het winkelcentrum Odysseum, waar je urenlang kunt shoppen.

Wat te doen in Montpellier in de winter

’s Winters is het in Montpellier goed uit te houden met een gemiddelde temperatuur van 12 graden. Als je op zoek bent naar een cozy winterstad is dit de sfeer die je zoekt. De lichtjes op Place de la Comédie, de kerstboom voor het opera huis en de grote beer op Place du Nombre d’Or geven ons gelijk de kerstkriebels.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties