Metz

Autoverhuur Metz

Gelegen aan de Moezel vind je de gezellige stad Metz, waar je behalve gezelligheid ook veel historie vindt. Deze stad en omgeving verken jij natuurlijk het beste in een van de stationwagens of sedans van SIXT autoverhuur Metz. Onze locaties zijn goed bereikbaar en centraal gelegen, dus voor je het weet ben jij met je auto op bestemming. Door onze ruime vloot heb jij veel keuze, waaronder opties om in stijl weg te rijden in een luxe BMW of Mercedes. Welk voertuig jij ook kiest, een ding staat vast; jij rijdt altijd in de nieuwste auto.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Metz

Of je nu op doorreis bent naar Zuid-Frankrijk of Italië en Metz voor een dag gaat bezoeken, of dat je een week vakantie in deze mooie regio hebt geboekt; bij SIXT autoverhuur Metz huur jij je auto voor elke gewenste periode. Ontdek Metz in een van onze SUV’s of ga voor nog meer comfort in een premium SUV of  premium sedan. Wil jij het rijplezier verdelen? Geen probleem, je meldt eenvoudig een extra bestuurder aan. Vind je het belangrijk om efficiënt te rijden? Dan heb je de mogelijkheid om een dieselvoertuig te reserveren.

 

SIXT diensten in Metz

Handige tips bij bezoek aan Metz

Minimumleeftijd:

De minimumleeftijd voor het huren van een auto is 18 jaar. Je dient in het bezit te zijn van een rijbewijs dat nog minstens twee jaar geldig is.

Kosteloos annuleren:

Betaal later en houd zo de mogelijkheid open om op elk moment jouw reservering kosteloos te wijzigen en annuleren. Bij SIXT blijf jij flexibel.

Zorgeloos op weg:

Verklein je risico’s op kosten voor schade of diefstal en sluit een passende schadedekking af. Zo wordt jouw reis nog relaxter.

Wat te doen in Metz?

In Metz vind je veel historie en architectuur. Loop in de stad langs verschillende bezienswaardigheden en ervaar het zelf. Wandel door de Avenue Foch en verwonder je over de diverse bouwstijlen die je in deze straat terugvindt. De geschiedenis en cultuurliefhebber brengt een bezoek aan de Saint-Etienne kathedraal.

Wat te doen in Metz in de winter?

In deze stad boordevol historie en cultuur mag een bezoek aan een van de musea natuurlijk niet ontbreken. De kunstliefhebber gaat naar het Centre Pompidou, waar je wisselende tentoonstellingen kunt aanschouwen. Ben je meer van het winkelen? In de Rue des Jardins vind je verschillende boetiekjes waar je kleding en accessoires kunt vinden van Franse modeontwerpers en designers. Een leuk souvenirtje voor thuis.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties