Marseille Prado

Marseille Prado AUTOVERHUUR

adres

150 Avenue du Prado, 13008 Marseille

GDS-Code: MRS

Openingstijden

MA - ZA:

08:00 - 13:00

14:00 - 18:00

ZO:

09:00 - 13:00

14:00 - 18:00

Vakanties:

09:00 - 13:00

14:00 - 18:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Marseille Prado

Wat maakt autoverhuur Marseille Prado zo speciaal?

Nieuwe auto’s:

Je geniet van auto’s die gemiddeld niet ouder zijn dan 3 maanden.

Topmerken:

Geniet van huurauto’s van merken zoals BMW, Audi en Mercedes-Benz.

Klantenservice:

Onze collega’s helpen je graag in het Engels met jouw huurauto.

Betaalbare luxe:

We hebben luxe huurauto’s die passen binnen elk budget.

Autoverhuur Marseille Prado

Bezoek het prachtige Marseille met een huurauto van SIXT. Een huurauto is de ideale manier om alle bezienswaardigheden van de stad gelegen aan de Côte d’Azur te zien. Autoverhuur Marseille Prado biedt topservice en een ruim aanbod aan voertuigcategorieën. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een sedan, compacte en economische auto’s, SUV, personenbusje of bestelbusje. Zo is er dus altijd een huurauto die aan jouw eisen voldoet. Boek tevens extra’s bij zoals een kinderzitje, gps of extra dekking om jouw huurauto compleet te maken.

 

Autoverhuur Marseille Prado

SIXT vestiging in Marseille Prado

Je vindt de vestiging dichtbij het Parc du 26e Centenaire en tegenover het Périer metro station. Met het openbaar vervoer neem je metrolijn M2 om autoverhuur Marseille Prado te bereiken. Boek jouw huurauto vooraf online, via de app of telefonisch en onze medewerkers zetten jouw huurauto dan voor je klaar zodat je meteen op pad kan om de stad te verkennen. Breng jouw huurauto na de huurperiode ook gemakkelijk en snel terug bij de vestiging. Onze collega’s ontvangen de sleutels dan graag van je terug.

Ontdek Marseille met jouw huurauto

De prachtige stad heeft genoeg te bieden en met een huurauto zie je in een mum van tijd alle bezienswaardigheden die op de planning staan. Bezoek bijvoorbeeld het MuCEM en het Palais Longchamp. Er zijn ook genoeg culturele gebouwen die de moeite waard zijn om te bezoeken, zoals de Notre-Dame de la Garde en de Catédrale de la Major. Bezoek ook de prachtige jachthaven van de stad, Le Vieux Port.