Lyon Part Dieu Treinstation

Lyon Part Dieu Treinstation AUTOVERHUUR

adres

8 Avenue Georges Pompidou, 69003 Lyon

GDS-Code: LYS

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

07:30 - 21:00

ZA:

09:00 - 17:00

ZO:

13:00 - 21:00

Vakanties:

13:00 - 21:00

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Lyon Part Dieu Treinstation

Wat maakt een auto huren in Lyon zo speciaal?

Praktische locatie:

Je kunt jouw huurauto gemakkelijk vinden en snel wegrijden.
 

Keuze uit topmerken:

Wij hebben nieuwe BMW’s en Audi’s voor jou beschikbaar.

Engelstalige medewerkers:

24/7 kun jij bij onze vriendelijke staf terecht.

24-uurs teruggave:

Zo kom jij geen tijd tekort om Lyon te gaan ontdekken.

Lyon Part Dieu station auto huren

‘Avant, avant, Lion le Melhor!’, zo luidt de leus van deze stad. Het betekent ‘Vooruit, vooruit, Lyon de beste!’ en zodra jij een paar dagen met jouw auto door deze stad hebt rondgereden, zul je begrijpen waar deze trots vandaan komt. Dus ga er snel op uit in een stationwagen, sedan of premium SUV van SIXT autoverhuur Lyon Part Dieu station. Boek hierbij één van de extra’s zoals een navigatiesysteem om niet te verdwalen of rijd comfortabel weg in een dieselauto en geniet van Lyon.

 

Lyon Part Dieu station auto huren

SIXT vestiging Lyon Part Dieu station

De locatie van autoverhuur Lyon Part Dieu station is praktisch gelegen. Zo verspil jij geen tijd aan het zoeken naar jouw auto. Vanuit het station neem je de uitgang ‘Villette’. Vanaf daar loop je honderd meter naar rechts en vind je het SIXT kantoor twintig meter na de Ibis en Mercury hotels aan de rechterkant, op de begane grond van de parkeergarage. Je levert je auto in bij ‘Parking Part Dieu Loueurs’. De SIXT parkeerplaatsen bevinden zich op de vijfde verdieping. De auto inleveren kan 24/7. De sleutelbox om je sleutels buiten openingstijden in te deponeren, is te vinden op verdieping -1.

Ontdek Lyon met jouw huurauto

De historische binnenstad van Lyon staat op de Unesco werelderfgoedlijst en dat is niet voor niets. Slenter door de smalle straatjes, laat je verrassen door de geheimen van de stad en voel hoe Lyon de Renaissance ademt. Rijd met de auto richting de heuvel Fourvière, waar je op de top de overblijfselen van de Romeinse tijd ziet, zoals het Odeion van Lugdunum.