Cannes

Cannes auto huren

Eerst over Boulevard de la Croisette wandelen daarna naar Le Suquet, de oudste wijk van de stad rijden en dan met de auto naar de twee prachtige jachthavens van Cannes gaan? Het kan dankzij SIXT en onze Cannes auto huren optie. Bij ons bekom je diverse voertuigen waaronder de cabrio en compacte auto. Hierdoor kun je net als een filmster langs het bekende Palais du Festivals of door de smalle straatjes van de stad rijden. Dankzij onze meerdere vestigingen in het centrum van de stad kun je snel je auto huren en vlug van de zonovergoten stad genieten.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Cannes

Het maakt niet uit bij welke SIXT branche je je vakantieauto huurt, je kunt steeds rekenen op een ruim aanbod aan voertuigen die je kunt huren voor langetermijn verhuur, wekelijks verhuur, eendagshuur en weekendverhuur. Behalve de cabrio’s en compacte auto’s hebben we ook nog wagens uit categorieën zoals economy, sedan, SUV, luxe en sportmodellen en bestel -en personenbusje. Je kunt je voertuig nog personaliseren door het toevoegen van een navigatiesysteem, kinderstoelen en een extra bestuurder, waardoor je met de hele familie naar deze levendige stad kunt.

SIXT diensten in Cannes

Handige tips bij bezoek aan Cannes

One-way huur in Cannes:

Opteer je voor onze Cannes auto huren mogelijkheid? Dan weet je vanaf het begin waar je je aan kunt verwachten. Er worden namelijk geen extra of verborgen kosten aangerekend.

Benodigde documenten voor het huren van een auto in deze stad:

Wij zorgen voor de nodige dekkingspapieren zodat je je daar geen zorgen hoeft over te maken.

Autoverhuur onder 25 jaar in Cannes:

Ja, dat is mogelijk. Met je vrienden een auto te huren om de uitbundige kant van Cannes ontdekken? Het kan zeker, want bij SIXT is iedereen boven 18 jaar welkom.

Wat te doen in Cannes?

Denken we aan Cannes? Dan denk je ongetwijfeld aan het Film Festival van Cannes, dat meestal plaatsvindt in Mei. Als je in die periode in de stad bent, moet je zeker naar het Palais du Festivals gaan om beroemde sterren te spotten. Loop daarna langs de Boulevard de la Croissette om te genieten van het prachtig strand, leuke cafés en restaurants en de stijlvolle kledingswinkels.

Wat te doen in Cannes tijdens de zomer?

Tijdens de zomer is Cannes absoluut de place-to-be in Cannes en zeker de Port Pierre Canto en Vieux-Port. In die jachthavens kun je niet alleen aanmeren met je eigen boot, maar kun je ook genieten van de luxe-uitstraling van Cannes en een onvergetelijk uitzicht over de stad. Wil je graag wat rondkuieren en authentieke markten bezoeken? Dan moet je zeker naar de markthal Forville en de rommelmarkten gaan.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties