Auto huren in Cannes

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Cannes

*De prijzen zijn berekend op 29.05.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Cannes Croisette, beginnend op 05.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Cannes

SIXT diensten in Cannes

SIXT diensten in Cannes

Het maakt niet uit bij welke SIXT branche je je vakantieauto huurt, je kunt steeds rekenen op een ruim aanbod aan voertuigen die je kunt huren voor langetermijn verhuur, wekelijks verhuur, eendagshuur en weekendverhuur. Behalve de cabrio’s en compacte auto’s hebben we ook nog wagens uit categorieën zoals economy, sedan, SUV, luxe en sportmodellen en bestel -en personenbusje. Je kunt je voertuig nog personaliseren door het toevoegen van een navigatiesysteem, kinderstoelen en een extra bestuurder, waardoor je met de hele familie naar deze levendige stad kunt.
Wat te doen in Cannes?

Wat te doen in Cannes?

Denken we aan Cannes? Dan denk je ongetwijfeld aan het Film Festival van Cannes, dat meestal plaatsvindt in Mei. Als je in die periode in de stad bent, moet je zeker naar het Palais du Festivals gaan om beroemde sterren te spotten. Loop daarna langs de Boulevard de la Croissette om te genieten van het prachtig strand, leuke cafés en restaurants en de stijlvolle kledingswinkels.
Wat te doen in Cannes tijdens de zomer?

Wat te doen in Cannes tijdens de zomer?

Tijdens de zomer is Cannes absoluut de place-to-be in Cannes en zeker de Port Pierre Canto en Vieux-Port. In die jachthavens kun je niet alleen aanmeren met je eigen boot, maar kun je ook genieten van de luxe-uitstraling van Cannes en een onvergetelijk uitzicht over de stad. Wil je graag wat rondkuieren en authentieke markten bezoeken? Dan moet je zeker naar de markthal Forville en de rommelmarkten gaan.
Cannes auto huren

Cannes auto huren

Eerst over Boulevard de la Croisette wandelen daarna naar Le Suquet, de oudste wijk van de stad rijden en dan met de auto naar de twee prachtige jachthavens van Cannes gaan? Het kan dankzij SIXT en onze Cannes auto huren optie. Bij ons bekom je diverse voertuigen waaronder de cabrio en compacte auto. Hierdoor kun je net als een filmster langs het bekende Palais du Festivals of door de smalle straatjes van de stad rijden. Dankzij onze meerdere vestigingen in het centrum van de stad kun je snel je auto huren en vlug van de zonovergoten stad genieten.
Show more

Handige weetjes voor huren in Cannes

Autoverhuur onder 25 jaar in Cannes:

Ja, dat is mogelijk. Met je vrienden een auto te huren om de uitbundige kant van Cannes ontdekken? Het kan zeker, want bij SIXT is iedereen boven 18 jaar welkom.

Benodigde documenten voor het huren van een auto in deze stad:

Wij zorgen voor de nodige dekkingspapieren zodat je je daar geen zorgen hoeft over te maken.

One-way huur in Cannes:

Opteer je voor onze Cannes auto huren mogelijkheid? Dan weet je vanaf het begin waar je je aan kunt verwachten. Er worden namelijk geen extra of verborgen kosten aangerekend.

Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,7
Op basis van 832 reviews
De route naar SIXT
(4,9)
Op de SIXT-vestiging
(4,9)
Service tijdens en na de huur
(4,7)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Cannes

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Cannes?
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Cannes?
Wat heb ik nodig om een auto te huren in Cannes?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Cannes?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Cannes?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Cannes

Meer weergeven