Bordeaux Saint-Jean TGV

Bordeaux Saint-Jean TGV AUTOVERHUUR

adres

137 Rue des Terres de Borde, 33800 Bordeaux

GDS-Code: BOD

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - DO:

08:00 - 21:00

VR:

08:00 - 22:00

ZA:

08:00 - 18:00

ZO:

09:00 - 20:00

Vakanties:

09:00 - 18:00

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Bordeaux Saint-Jean TGV

Wat maakt autoverhuur Bordeaux Centraal Station zo speciaal?

24 uur terugbrengen:

Breng jouw huurauto op ieder moment van de dag terug.

Handige locatie:

Gelegen dichtbij het Bordeaux Saint-Jean centraal station.

Klantenservice:

Onze lieve collega’s helpen je graag in het Engels op weg.

Betaalbare luxe:

Een ruim aanbod aan luxe voertuigen tegen scherpe prijzen.

Autoverhuur Bordeaux Centraal Station

Haal het beste uit jouw reis in Bordeaux met een huurauto van SIXT. Onze vestiging is handig gelegen vlakbij het Bordeaux Saint-Jean centraal station. Rijd weg in comfortabele huurauto’s geschikt voor elk type reiziger. Je hebt namelijk keuze uit verschillende voertuigcategorieën, zoals SUV, sedan, compacte en economische huurauto’s, cabrio, Luxe & sportmodellen en meer. Boek een voordelige huurauto bij autoverhuur Bordeaux Centraal Station en maak je boeking compleet met boekbare extra’s, zoals een kinderzitje, navigatiesysteem of extra bestuurder. Je bent verzekerd van ultiem gemak met SIXT.

Autoverhuur Bordeaux Centraal Station

SIXT vestiging op het Bordeaux Centraal Station

Autoverhuur Bordeaux Centraal Station is gemakkelijk te bereiken vanaf het station door de borden met uitgang ‘Hall 3 Belcier' te volgen. Ga vervolgens naar de begane grond, je vindt onze vestiging dan tegenover de lift in het midden van de hal. Wanneer je de huurauto wilt terugbrengen gelieve het voertuig op de parkeerplaats Indigo P4 te parkeren. SIXT-parkeerplekken vindt je op de 6de verdieping. De sleutels kan je inleveren in onze vestiging. Mocht je de huurauto buiten openingstijden willen inleveren kan je de sleutels achterlaten in het sleutelkastje.

Ontdek Bordeaux met jouw huurauto

Vanaf het centraal station rijd je gemakkelijk door Bordeaux en naar omliggende plekken. Je vindt in de binnenstad vele historische gebouwen, zoals het operagebouw en het Museum van Schone Kunsten. Bordeaux staat bekend om haar wijnen, het is daarom zeker aan te raden om wijn te proeven tijdens een wijn-rondleiding in één van de vele prachtige wijngebieden, zoals Saint-Émilion.