bordeaux city content
Bordeaux Saint-Jean TGV

Bordeaux Saint-Jean TGV AUTOVERHUUR

adres

137 Rue des Terres de Borde, 33800 Bordeaux

GDS-Code: BOD

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - DO:

08:00 - 21:00

VR:

08:00 - 22:00

ZA:

08:00 - 18:00

ZO:

09:00 - 20:00

Vakanties:

09:00 - 18:00

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Bordeaux Saint-Jean TGV

Een auto huren bij Sixt autoverhuur op Bordeaux Centraal Station

Als u naar Bordeaux reist en daar de stad en omgeving wilt verkennen, kunt u gemakkelijk en goedkoop gebruik maken van onze autoverhuur. U kunt op Bordeaux Centraal Station bij het Sixt verhuurstation terecht voor een betrouwbare en comfortabele huurauto. We zijn dagelijks geopend om u te helpen bij de keuze van een voor u geschikte auto uit ons brede assortiment. U kunt een selectie maken uit verschillende typen van verschillende merken. We beschikken over ruime en solide stationwagens en SUV's, maar bijvoorbeeld ook over cabrio's voor een meer sportieve of juist romantische rondreis. Mocht u buiten de openingstijden uw auto willen ophalen, dan is dat mogelijk. De auto staat bij onze autoverhuur op elk gewenst tijdstip voor u klaar. U vindt ons op Rue d'Armagnac, nummer 1, vlak buiten het treinstation. Voor vragen kunt u contact opnemen via het plaatselijke nummer +33-5-56920835.

bordeaux city content
Bekijk meer Bekijk minder
girl driving car sunset

Een auto huren op Bordeaux Centraal Station, een unieke ervaring.

Bordeaux is een prachtige stad met een rijk verleden. Vele historische gebouwen sieren de binnenstad, waaronder het operagebouw en het museum van de schone kunsten. De stad ligt aan de oevers van de rivier de Garonne, vlakbij de Atlantische Oceaan en is omgeven door uitgestrekte wijngebieden waaronder Médoc, Grave en Saint-Émilion. Een gebied met een verscheidenheid aan bezienswaardigheden en natuurschoon. Sixt biedt u de mogelijkheid om in alle vrijheid en voorzien van alle gemakken volop te genieten van de stad en de omliggende streken.

SIXT fastlane beschikbaar - Digitaal en zonder omwegen direct naar uw huurauto

fast image001b

Auto via de app kiezen

Optie beschikbaar vanaf 30 minuten voor het begin van de huur.

fast image002

Direct naar de auto gaan

Geen wachttijd aan het loket. De SIXT-app leidt u naar het filiaal.

fastl image003

Auto via de app kiezen

Het huurcontract wordt onmiddellijk opgesteld.

fast image004

Teruggave zoals gewoonlijk

Na de rit de auto aan het station afgeven.

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 4.3 / 413 Beoordelingen

B.

A l'arrivée du TGV de 9h depuis Paris, accueil rapide, personnel de bonne humeur et de bons conseils. Location d'une voiture électrique pour moi : comme neuve, propre, chargée, etc. Bref prise de véhicule rapide, et rendu le soir même rapide aussi. Très bien pour ce déplacement professionnel sur Bordeaux.

Cyril P.

L'équipe est très accueillante, de bons conseils et pour ne pas gâcher sympathique.

Chadi S.

des qualités excellentes de réception , de connaissances techniques et de la convivialité voilà ce que nous avons trouvés en gare : c'est très appréciable et je remercie encore Mélanie, Marie et Stéphane pour tout cela, à très bientôt