Bordeaux Clemenceau

Bordeaux Clemenceau AUTOVERHUUR

adres

64 Cours Georges Clemenceau, 33000 Bordeaux

GDS-Code: BOD

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

08:00 - 13:00

14:00 - 18:00

ZA:

08:00 - 13:00

Vakanties:

09:00 - 12:00

14:00 - 17:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Bordeaux Clemenceau

Wat maakt Bordeaux Clemenceau zo speciaal?

Handige locatie:

In het hart van Bordeaux voor een ideale uitvalsbasis.

Flexibele openingstijden:

Ophalen buiten openingstijden en 24-uurs teruggave.
 

Uitstekende klantenservice:

Engels sprekend personeel en 24/7 bereikbaar.

 

Scherpe prijzen:

Kies voor betaalbare luxe met eersteklas auto’s en merken.

Bordeaux Clemenceau auto huren

Op de SIXT vestiging Bordeaux Clemenceau is een auto huren eenvoudig. Met de ruime keuze aan nieuwe modellen, zoals uit de economy, compact, sedan, en cabrio categorie rijd je comfortabel door de stad. Ben je met een groep of heb je veel bagage bij je dan zijn de SUVs, bestelbusjes en personenbusjes een uitstekende optie. Onze luxe en sportmodellen bieden extra comfort. Willen meerdere personen onze nieuwe modellen uitproberen boek dan voor een extra bestuurder. Boek navigatie voor in de auto en vind je weg eenvoudig terwijl je kinderen veilig plaatsnemen in onze kinderstoelen.

Bordeaux Clemenceau auto huren

SIXT vestiging in Bordeaux Clemenceau

We zijn bereikbaar per bus. Neem lijn 2, 3, 4, 5N of 15 en stap uit bij bushalte “Tourny”. Onze locatie ligt direct naast de bushalte. Wanneer je met de tram komt neem je lijn B en stap je uit bij de halte "Grand théâtre". Ga de Cours de l'intendance in richting Gambetta en sla dan rechtsaf bij Cours Clemenceau. Een wandeling van ongeveer 12 minuten. Wanneer je de auto komt terugbrengen parkeer je de auto op de eerste verdieping van de Q-parking op één van de daarvoor bestemde SIXT parkeerplaatsen en lever de sleutels in op de SIXT vestiging.

Ontdek Bordeaux met jouw huurauto

In vestiging Bordeaux Clemenceau is een auto huren zo geregeld. Tijd om het centrum te verkennen in je nieuwe aanwinst. Breng een bezoekje aan de Kathedraal van Bordeaux en de Basilique Saint-Michel om de historie van de stad in je op te nemen. Ook een ritje naar de beroemde wijngaarden van Saint-Émilion mag niet ontbreken tijdens een trip in en rond Bordeaux.