San Sebastián

San Sebastián AUTOVERHUUR

adres

Avda. Zurriola 1, Local 9, 20002 San Sebastián-Donostia

GDS-Code: EAS

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

08:00 - 20:00

ZA - ZO:

08:00 - 16:30

Vakanties:

08:00 - 16:30

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van San Sebastián

Goedkoop een auto huren in San Sebastian  

Heeft u een planning gemaakt voor uw verblijf in Baskenland en de stad San Sebastian? Als u veel afspraken heeft en een aantal bezienswaardigheden wilt bezoeken, is het handig om zo efficiënt mogelijk met uw beschikbare tijd om te gaan. Gun uzelf het comfort en de efficiëntie van een huurauto in San Sebastian. Bij Sixt autoverhuur kunt u dit zowel op de vestiging als thuis online regelen. U reserveert een auto in een van onze voertuigcategorieën zoals sportwagens, SUV's, luxe sedans of busjes. Dit kunt u zowel op onze vestiging als thuis online doen. Wilt u extra opties zoals automatische transmissie, navigatie of een radio, dan gaat dit in één moeite door.

Goedkoop een auto huren in San Sebastian  
Bekijk meer Bekijk minder
De vestiging van Sixt autoverhuur in San Sebastian

De vestiging van Sixt autoverhuur in San Sebastian

Onze vestiging vindt u aan de Avenida Zurriola, in het centrum van de stad, vlak bij de haven. U kunt bij ons terecht van 08.00 uur tot 20.00 uur, zeven dagen per week. Hoogstwaarschijnlijk komt u aan op het vliegveld bij de stad. Daar kunt u bus E20 of E21 nemen, die stoppen op Plaza Gipuzkoa. U loopt vervolgens een kleine vijf minuten naar Askatasuna. Daar neemt u buslijn 8, die u op de Avenida Zurriola afzet.  

San Sebastian en Baskenland verkennen in een huurauto

San Sebastian en Baskenland verkennen in een huurauto

U zult veel profijt hebben bij van beslissing een auto te huren in San Sebastian. Rijdt u in elk geval naar het mooie Paleis Miramar, een oude zomerresidentie van het Spaanse koningshuis. U heeft daar een prachtig uitzicht over de baai en de stranden. Een dagje aan het strand? Playa de la Concha is het mooiste strand van de stad. Op de gezellige boulevard kunt u uitgebreid genieten van pintxos, de typisch Baskische tapas. Wist u dat deze stad geldt als de culinaire hoofdstad van Spanje? Natuurliefhebbers kunnen het beste gaan wandelen in het nationale park Valderejo, waar u wilde schapen tegen kunt komen. Mogen we u verwelkomen op onze vestiging?